![]() |
Quote:
|
Quote:
Plusz nem tudom ki hogy van vele, de nekem ha marad otthon seregem toronyíj fölött, nem szoktam az összes tábit kiküldeni (néha akkor sem ha nem marad az íjak fölött sereg). Jó az a +10% orknál de ha betolnak keresztbe szöviháborúban nagyhekin és nem tudok kísérni, akkor integettek a tábornokbónusznak, mert nem volt jó semmire. Szóval azért ok, hogy +6% a gnómnak, de ha a gnómunk kiküldi az összes tábiját az kockázatot is rejt, méghozzá elég nagyot, ugyanígy persze másik fajnál is. |
Quote:
|
Quote:
gnóm: tekercs 1,50 * új tábi 1,12 = 1,68 óriás: faji 1,15 * tekercs 1,30 * új tábi 1,14 = 1,7 ork: faji 1,30 * tekercs 1,40 * tábi 1,20 = 2,18 (még hozzá jöhet a vérszomj, meg felfele, meg MF de az már felesleges az összehasonlításhoz...) (Kössz Alg :) már megint elsiettem... :S) |
Quote:
Gnóm 1,5x1,12=1,68 Ember: 1,3x1,14=1,482 Ork:1,3x1,4x1,2=2,184 De ez sem mérvadó, mert ugye beleszól az is, hogy adott területre mennyi sereget lehet beletenni... Az óriás az, ami talán a legtöbbet erősödne ettől, a 15%, 40% lakás és a tolvajvédelem miatt már így is erős hadis |
Quote:
|
Quote:
Úgy is mondhatnám, hogy annyi, hogy ne egyfajos személyiség legyen. Lentebb leírtam, hogy az orknak is a +10% tábornokbónusz a szemcsivel amennyire jól néz ki, annyira veszélyes használni, ha valaki csak a +10% miatt "mert így kemény" gondolkodás nélkül használja, annak meggyűlhet a baja könnyen egy komoly szöviháborúban. Szóval én eleve nem tartom túl táp személyiségnek a lentebbi szinteken (többediknek persze jó az, nem arról van szó). De ez inkább hozzáállás kérdése. Ahogy mondtam, én kétszemesnek is a vándor/harcost favorizálom orknál is. Más meg nem, ezért van a szemléletbeli különbség :) |
Quote:
Harmadrészt: nem kapcsolódik ahhoz amit mondtam. Ork 7 tábival 10% Gnóm 5 tábival 12% Ezekszerint az Ork tábornokok elég szarok:D |
Quote:
|
semmi semmi... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:33. |