Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   firefox - több ország, egy böngésző. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4021)

J.Ati 01-14-2010 12:01

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 236665)
Szóval Vezérlőpult > Rendszer > Speciális > Környezeti változók (alul) > nekem itt nincs tovább... :)

katt rá, és nyomj az "újra".

Legalábbis szamóka ezt írta:)

Dynosaur 01-14-2010 12:02

megelőztetek... :)

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 236662)
webfordító ezt dobta ki :D
talán segít:)

a webfordító nekem valami irdatlan hülyeséget dobott ki, szóval én beírtam google-be, hogy system control, átállítottam képekre, és kerestem az advanced fület... :D aztán így tovább... :p

J.Ati 01-14-2010 12:02

én ilyenekkel nem babrálok, mert nem igazán értek hozzá, de ha több ablakot akarok, akkor nyitok egy explorert pluszba.

Dynosaur 01-14-2010 12:13

SIKERÜLT!! :D Köszönöm Atinak, meg a többieknek! :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236655)
Next, make two shortcuts for Firefox. Each shortcut will be used to launch FF with a different Profile. The target in the shortcut properties will look something like this: Code: Select allTarget: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p "profile name"

szóval itt a parancsikonnál a cél mezőbe konkértan ezt kell írni:
Code:

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p NÉV
a név helyére értelemszerűen a profil neve kell... A fórumon kicsit sok macskaköröm, meg minden volt, de pár próbálkozás után sikerült! :)

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 236668)
én ilyenekkel nem babrálok, mert nem igazán értek hozzá, de ha több ablakot akarok, akkor nyitok egy explorert pluszba.

de én négyet akarok... :D eddig FF, meg Chrome volt, aztán most elkezdtem IE-vel is de nem tetszik a színe... :p

Alg 01-14-2010 13:52

És még 1 valami:

Ha az eddig használt, "belakott" Firefoxodat akarod használni, azt a -default profilnévvel lehet általában elérni;)

Dynosaur 01-14-2010 14:16

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236710)
És még 1 valami:

Ha az eddig használt, "belakott" Firefoxodat akarod használni, azt a -default profilnévvel lehet általában elérni;)

meg akkor is ezt (az eddig használtat) tölti be, ha nem írsz oda semmit, csak elindítod ahogy eddig. (legalább is én így vettem észre :))

Alg 01-14-2010 14:26

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 236718)
meg akkor is ezt (az eddig használtat) tölti be, ha nem írsz oda semmit, csak elindítod ahogy eddig. (legalább is én így vettem észre :))

mindig az utolsónak megnyitott mellé pakolt még1 ugyanolyat nálam

Dynosaur 01-14-2010 15:12

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236720)
mindig az utolsónak megnyitott mellé pakolt még1 ugyanolyat nálam

ez érdekes... :) nekem most nem hagyja, hogy megnyissak még egyet... csak ha új profilosat nyitok... :)

"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."

Amúgy Neked Win7-ed van ugye?

Alg 01-14-2010 15:15

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 236726)
ez érdekes... :) nekem most nem hagyja, hogy megnyissak még egyet... csak ha új profilosat nyitok... :)

"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."

Amúgy Neked Win7-ed van ugye?

Win7, és most hogy nézem nekem is ezt csinálja:)
Szóval akkor mégis -default kell

Dynosaur 01-14-2010 16:32

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236727)
Win7, és most hogy nézem nekem is ezt csinálja:)
Szóval akkor mégis -default kell

nekem defalultnál is ezt írja, mert már van megnyitva belőle... :) ha olyanból nyitnék, ami már van, akkor azt nem hagyja, de amik nincsenek még megnyitva azokat megnyithatom simán... :)

Betáraztam magam, csináltam 4 profilt az alapon kívül, szóval van mit nyitogatni... :D :D

All times are GMT +1. The time now is 10:36.