![]() |
Quote:
|
Quote:
Arra irányul, hogy a lent forgó többszemélyiséges országokat az A-ba csábítsuk, így a top30-ban csücsülők egy része leforduljon. |
Quote:
Szerintem nagyon nehéz 10 többszemélyiséges új tagot összeszervezni. Aki ezt megcsinálja, az megérdemel jelentős bónuszt. |
Quote:
Ps: nyitok is neki egy uj temat. :) |
a szövetségi harcos elgondolás nem rossz, de én akkor kiterjeszteném az alsóbb csoportokra is, azaz ha szövihelpben támadnak a katonái (vagy szövitagot visz mikor támad) kapjon a saját egységeire bónuszt (pl 5%).
így mindenhol lenne értelme, főleg sokadik szemnek |
Quote:
|
Quote:
Gondolj bele, hogy már most milyen támadósereget lehet kiküldeni. Lentebb meg nincsen olyan védelme az oriknak, hogy ne lehessen átütni már most is. Az alap ötletet támogatom, mert kis erősítésnek jó, de hogy alsóbb csopikban is adjunk még plusz erőt, azt már nem támogatom. |
Quote:
viszont minden szem ami előnyt ad (azaz az ÖSSZES) hátrányt jelent az ellenfélnek valamilyen szempontból.... csak 1A-ra jó személyiségeket viszont én nem támogatok, ha új szem lesz legyen mindenhol játszható. |
Quote:
Ha valaki nem akar feljönni az +1-10% támadóerő töblet miatt nem fog jönni. Szerintem a többség nem tud alkalmazkodni az új helyzethez. Kishitüek, nem hiszik el, hogy lehet harcolni a nagy klánok ellen is. Esetleg azt hiszik, hogy napi 24 óra jelenlét nélkül nem lehet, illetve csak elfel lehet érvényesülni. |
Quote:
Az alsóbb szinteken jó a játék egyensúlya. Ott komolyabb előnyt adó személyiséget nem lenne jó bevezetni, mert ez az egyensúly felborulna. Az 1A-nak viszont szerintem jót tenne egy ilyen személyiség. Kit zavarna egy olyan személyiség, ami csak az 1A-ban használható? |
All times are GMT +1. The time now is 16:33. |