Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Kényelmi újitások - Felmért szövetség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=401)

olasz 04-18-2006 12:46

Szavazzatok már plz!
107-en olvastátok és csak 7-en szavztunk!
Mi az, nem mertek állást foglalni?

Bogár 04-18-2006 14:23

egyetertek en is ezzel a valtoztatassal. az, hogy VIP-es vagy nem VIP-es oriknak legyen, az csak Atin mulik.

olasz 04-18-2006 18:05

Sztem legyen csak VIP-eseknek, hisz minden kényelmi dolog csak VIP-eseknek van,nem?
Ha már fizetünk...

Horváth Ferenc 07-07-2006 10:42

Teljes mértékben támogatom a felvetést, sokkal egyszerűbb mint pontlistába felvenni/törölni sok sok orit, a végére már el is felejtem hogy hogy akkor most kinek a kije volt leszakadva/előrerohanva, főleg hajnalban :)

Szeretnék még egy felvetést idebiggyeszteni, bár lehet új topic illene neki de annyira minimális dolog és típusát tekintve úgy vélem ide tartozik:

Én a Diplomácia menüpontban is szeretném látni hogy a hírdető hány körre van tőlem, és az aktuális pont és helyezés értékét szeretném látni, nem azt a statikus értéket ami a hírdetés feladásakor volt neki.

Szintén VIP -eseknek szánva, ha már fizetünk érte. :)

Cece 07-07-2006 12:49

Dobok egy szavazatot! :)
Jó ötlet, de kizárólag VIP-eseknek :)

director 07-07-2006 12:50

Quote:

Originally Posted by Horváth Ferenc
Teljes mértékben támogatom a felvetést, sokkal egyszerűbb mint pontlistába felvenni/törölni sok sok orit, a végére már el is felejtem hogy hogy akkor most kinek a kije volt leszakadva/előrerohanva, főleg hajnalban :)

Szeretnék még egy felvetést idebiggyeszteni, bár lehet új topic illene neki de annyira minimális dolog és típusát tekintve úgy vélem ide tartozik:

Én a Diplomácia menüpontban is szeretném látni hogy a hírdető hány körre van tőlem, és az aktuális pont és helyezés értékét szeretném látni, nem azt a statikus értéket ami a hírdetés feladásakor volt neki.

Szintén VIP -eseknek szánva, ha már fizetünk érte. :)

ez viszont tetszik, dipóban frissülhetnének az adatok! körtávolsággal együtt.. ez nem olyan erőforrásigényes dolog, nincs annyi hirdetés:)

Cece 07-07-2006 12:53

Bááááár.... filóznék egy kicsit :D
Mivel a szövifelmérés 1hétig érvényes ugye bár.
1hét mulva a körtávolság tutira változik, de az is lehet, hogy 1óra múlva :D
Szóval ebben az esetben... mittom én. Ott vagyunk, hogy sehol :D

director 07-07-2006 12:58

Quote:

Originally Posted by Cece
Bááááár.... filóznék egy kicsit :D
Mivel a szövifelmérés 1hétig érvényes ugye bár.
1hét mulva a körtávolság tutira változik, de az is lehet, hogy 1óra múlva :D
Szóval ebben az esetben... mittom én. Ott vagyunk, hogy sehol :D

ja, szerintem az eredeti ötlet nem az igazi, meg félre is lehet érteni.. a dipós dolog viszont jó

Horváth Ferenc 07-07-2006 13:51

Szerintem Olasz statikus adatokra gondolt a felmért szövetségek esetében, bár ezt ő tudná megmondani. Ugyanúgy elképzelhető hogy felméred, másnapra már bomlik a szövi, máris ugyanúgy a nem valós adatot látod. A kristálygömb sem frissül addig az 1 napig minden körben :) Ha az új körtávokra (szövikre) vagy kíváncsi és nem az egy héttel azelőttiekre akkor csinálni kell egy új felmérést és máris ott a friss adat. - Szerintem.

De a dipóba mindenképpen dinamikust képzelnék el, hiszen lehet hogy tetszene a tag de jól le van maradva tőlem az ottani adatok szerint, lusta vagyok megnézni de lehet azóta már ütött 4-5 -öt és ott van mögöttem. (jó, tudom, ne legyek lusta, de végülis kényelmi felvetésekről van szó :) )

Hátránya talán annyi lenne hogy vannak akik a dipóból vadásznak áldozatokat ("csak ketten vagyunk eddig és még gyengék, de..." - hohóó :) ), már azt is látná hogy 2 körre. Bár az meg a hírdető felelőssége ha a gyengeségeiket reklámozzák.

m1n0w 07-11-2006 09:14

Szerintem is jó ötlet ez a szövifelméréses dolog, mert hát időt energiát takaríthatunk meg vele, egyértelmü hogy VIpeknek kell bevezetni, mint mondotta az előttem szóló hogy frissiteni kell mint a gömböt...

valamint a dipós dolog is határozottan jó dolog :)

All times are GMT +1. The time now is 11:44.