Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf tolvajként, tippek, trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4005)

Von 01-06-2010 12:24

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235358)
ha értelmesen kiépült orival (szövivel) találkozol akkor észrevétlenül lopj csak, mert nagyon elkalapálnak:D

Mindenki ellen észrevétlenül kell lopni, mert később változhat a felállás. Pl akit loptál belép szövibe és emlékszik a nevedre :)

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235358)
és lehetőleg jó óriás varival (és szövijeivel) ne szórakozz (főleg mf-ként), mert esetleg napokig nem fogsz tudni lopni...;)

Szerintem mindegy kivel szórakozol, mert ha két orkkal szórakozol és lebuksz az nem jobb annál, mintha egy 30% templomos óriás ellen buksz le. Nem szabad lebukni, ezért kell mindent megtenni. Ha szövit lopsz mindig arra kell nyitni kaput aki intuitíve a legkevésbé kell, hogy nézze magán a kaput, és azon keresztül lopod le a szövijét. Mf-eket is csak úgy szoktam (mf-ként), hogy megvan a kapu, és záródás előtt lopom, közben meg már kifigyeltem a következő célpontot és nyitottam arra is már. Amúgy a legjobban másik félelfeket éri meg lopni. Rettentően sokan játszanak kevés templommal és sok tolival félelfek, akiket le lehet 23% templommal ártózni úgy, hogy végig beférhessen az ember a delikvenshez. Meg nem árt egy jó adak meggyőzőképesség és diplomáciai érzék se :) Pl amikor valaki nézi magán a kaput és észreveszi a tiéd, nem árt meggyőzni, hogy csak méregetted (azt úgysem tudja, hogy félelf vagy, ha nem varis) :) Illetve az ügyesebb védekezés már az félelf ellen nem félelfként, hogy észreveszed a kaput, de nem szólsz a kapu nyitójának, hanem kipakolsz, hogy minél kevesebb tekit vigyen, majd mikor végiglop, nézel kaput és megállapítod, hogy nincsen rajtad egy sem, akkor mehet a mészár :D

siQ 01-06-2010 12:29

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235454)
Illetve az ügyesebb védekezés már az félelf ellen nem félelfként, hogy észreveszed a kaput, de nem szólsz a kapu nyitójának, hanem kipakolsz, hogy minél kevesebb tekit vigyen, majd mikor végiglop, nézel kaput és megállapítod, hogy nincsen rajtad egy sem, akkor mehet a mészár :D

Amint észreveszed a kaput mehet a mészár szerintem a félelfre.. ne nyitogasson kapukat:) legjobb védekezés az elrettentés:)

Von 01-06-2010 12:31

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 235457)
Amint észreveszed a kaput mehet a mészár szerintem a félelfre.. ne nyitogasson kapukat:) legjobb védekezés az elrettentés:)

Na ja de nem mindenki ilyen :p Sőt, az emberek 99%-a nem :)
Azt se árt mondjuk hozzátenni, hogy a félelf kapuja az esetek nagy többségében nem jelent lopkodást. Én legalábbis elég sok kaput szoktam tartani ilyen-olyan okokból, aminek csak egy kis része lopós :)
Szóval ez a van kapu, megy a mészár kicsit olyan, mint amikor a gömbkísérletet nyílt provokációnak veszik. Hiszen azután is jöhet a sereg, kapu után is a lopás. Vagy nem. :)

Remedy 01-06-2010 12:54

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235454)
Illetve az ügyesebb védekezés már az félelf ellen nem félelfként, hogy észreveszed a kaput, de nem szólsz a kapu nyitójának, hanem kipakolsz, hogy minél kevesebb tekit vigyen, majd mikor végiglop, nézel kaput és megállapítod, hogy nincsen rajtad egy sem, akkor mehet a mészár :D

Ha mar van "gyanusitottad", egyszerubb a hirnevet nezni a vegiglopas utan... :)

csákány 01-07-2010 00:36

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 235457)

Amikor kezdtem a játékot már akkor mészároltam,ha valaki gömbözni próbált nemhogy kapu legyen rajtam :D

csákány 01-07-2010 00:38

Lehet ,h jó a félelf 200 hekin,de ott meddig kell lopnod,h legyen belőle vagyonod?Persze az 5. szintre gondoltam a 200 hekit nem a B be :)

Von 01-07-2010 10:08

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 235538)
Lehet ,h jó a félelf 200 hekin,de ott meddig kell lopnod,h legyen belőle vagyonod?Persze az 5. szintre gondoltam a 200 hekit nem a B be :)

1000 kör alatt simán szétlopsz mindenkit. Beleértve azt is, hogy a pontlistában lemész bizonyos arcokért közben, illetve mondjuk a 45% kocsmás emberre ráépülsz 66% félelf kocsmával, illetve szövihelppel a félelf által egyedül nem lopható orikat is szétlopod. Aztán, hogy mennyi pénz volt a csopiban 200 hekin, az meg már nem rajtad múlik, csak az, hogy a nagyját összegyűjtötted :)

Remedy 01-07-2010 10:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235559)
1000 kör alatt simán szétlopsz mindenkit. Beleértve azt is, hogy a pontlistában lemész bizonyos arcokért közben, illetve mondjuk a 45% kocsmás emberre ráépülsz 66% félelf kocsmával, illetve szövihelppel a félelf által egyedül nem lopható orikat is szétlopod. Aztán, hogy mennyi pénz volt a csopiban 200 hekin, az meg már nem rajtad múlik, csak az, hogy a nagyját összegyűjtötted :)

O, nem. A nagyjat vedi a konyvtarkulcs. (Az esetek nagy reszeben....) :)

Von 01-07-2010 10:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235560)
O, nem. A nagyjat vedi a konyvtarkulcs. (Az esetek nagy reszeben....) :)

Arra mondtam, hogy kellenek a szövik, akik a félelf által egyedül nem lopható orikat is segítenek lopni :)

csákány 01-07-2010 10:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235561)
Arra mondtam, hogy kellenek a szövik, akik a félelf által egyedül nem lopható orikat is segítenek lopni :)

Ahhoz viszont nem kell félelfnek lenned,h tekiíró gnómot lelopj ,ha nincs kulcs.

All times are GMT +1. The time now is 08:16.