![]() |
Quote:
|
Quote:
Ugysem baj, ha a total extrem felepitesek kicsit visszabbszorulnak, vagy dragabbak lesznek... :) Legalabbis szerintem. :) |
Quote:
Remy: A különbség csak (leszámítva, hogy normálban azért nem tudok elképzelni "értelmes" indokot az ilyen orikra, pl. Aban is inkább szkra mennek) a mennyiségekben és az időben van. (pl 800 hektáros, csak varázsló, 4mrd min. a feltöltés. Ha nem kell kirakhatja, de már nem mehet vele szabadságra, hacsak nem gondoskodik a megvételről. És ugye nálunk ez egy idő után már viphez kötött) Szóval a difi, ha használni akarjuk pl. ezeket, akkor vagy szervezési problémákat, vagy pénzügyieket kell megoldani:) Tudom ez sem érv, de tény, hogy jóval kényelmetlenebb lesz, az ilyen időt igénylő szakbarbárok kezelése. |
Quote:
Nagyon sok lehetőség nincsen ebben. Vagy a mostani állapot marad, vagy elmegy a nép szabi alatt is, mint ahogy nem szabi alatt teszi. (Nem egyszerre, hanem az el nem férők fele per kör.) Lehet vele játszani, hogy csak X hektár felett menjenek el az emberek, de úgy érzem, hogy ez már teljesen logikátlan, és főleg követhetetlen lenne. Úgyhogy 2 variációból lehet választani: vagy marad ahogy most van; vagy elmennek szabi alatt is az el nem férő emberek. Most még van idő abba az irányba elvinni a megbeszélést, hogy ez nem jó ezért és azért, és több kár lenne belőle, mint haszon. |
Quote:
Ja igen, es ha elmennek, termeszetesen szkn is menjenek majd el... :) |
Quote:
Anarchban szerintem 3-5 embert érint (nagy eséllyel 100-200 közti országot) Normálban 5 országot. (Ez nyilván emelkedni fog majd) A hektárfüggetlen logikusabb nekem is. A fenti számok ellenére, sajnos nekem is többet ér Remy érve, mint a sajátom:) (más kérdés, hogy a jelenlegi helyzet mellett döntenék.) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Az esetleg nem lehet megoldás, hogy nem mint modul, hanem mint egyszeri "írányítás" kerül be (pl. 1 napig) normálban, amivel ezek a feltehetőleg régóta szabin lévő országok fölösleges emberei elkopnának, így nem képeznek olyan akadályt, amit nem lehet áthidalni, lévén a maximum hektárig kopnak azok az országok és az aktívok annak másfélszereséig mehetnek. |
Nekem tetszik, hogy menjenek el, sok olyan ország csípi a szemem, akik beragadtak a pontlista elejébe, meg olyanok is, akik a max hektárra visszakopva, de a sok ember miatt magas pontértéken visszajöttek, és kitámadtak egyből, aztán a folyamatos pontesés miatt szépen ütöttek egy jóízűt és nem lehetett őket elkapni...
szóval ahogy minden más elmegy menjen el ez is... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:16. |