![]() |
Egyszerre mindenkinek válaszolok akkor:
Biztos hogy nem mást próbáltam ártózni, nem tud varit bevenni, nem érkezett be képzése és kétszer egymás utáni körben próbáltam, mindkétszer frissen gömböztem. Tekercsbeli különbség nem lehet, illetve ha van akkor az én javamra és figyeltem hogy 100% legyen a készültség az akciónál. Bele van számolva minden malusz és ezzel együtt ha háromszor ilyen távol lenne, még mindig simán mennie kéne az ártónak. Egyik számot sem nézhettem el, úgyhogy ötletem nincs jelenleg mi lehet ez... |
A te oldaladon a varázslók száma annyi, amennyi hely van is a templomokban? Az el nem férő varázslók nem számítanak az erő kiszámításában.
|
Quote:
Barbara: szerintem mostmár leírhatnád konkrétan, hogy milyen fajjal vagytok, esetleg személyiség, amennyiben az tudós, tekik, morálotok, és hogy kinek mennyi a varija, meg a pontlista különbséget (nem a konkrét helyezést!) így talán nekünk is könnyebb utánaszámolni. |
Szerintem elég sok konkrétumot leírtam, nyilván törpe fajról van szó mert ott a legnagyobb az esélye ilyesminek, többet nem írhatok mert szeretnék normálban maradni.
Arénában történik mindez, úgyhogy piacolás/több vari mint ahány hely sem játszik. És akkora a különbség a számolt és a valós eredmény között, hogy nem 1-2%-nyi az eltérés, tehát valami olyan ötlet kéne ami mondjuk plusz 30-40%-ot jelent... |
Kutty már írta, ha jól emlékszem...
Törpe vari malusz, ellennél mágikus pajzzsal kombinálva? |
Quote:
|
A törpemaluszon, a mágikus pajzson, valamint a távolságszorzón(1,1 a pontkülönbség miatt) felül kéne még 30%-ot találni.
Összeszorozva mindez öszvissz 1,76-os szorzó, ha tekercs, morál módosítót nem számolunk mert ugye az mindenhol ugyanaz, nem pedig 2,25 (aminél már tényleg nem sikerült volna a vari). |
Hú picit elnéztem 1-2dolgot itt a számolásnál,úgyhogy inkább kivettem. amúgy pm-ben megkaptam a pontos infókat, és tényleg a rendszerben lesz vmi galiba, mert elég sokkal kéne beférnie a támadónak...
|
íme a tények!
Több, mint egy hetes adatok arénából, a játék mostani állása szerint nem befolyásolja az eredményeket ha leírom őket konkrétan:
Saját varázslók száma: 8964 Saját tudománytekercsek adta bónusz: 30% Faj+szem: törpe vándor (25% malusszal ugye) Morál: 99% Készültség: 98% Ellenfél varázslóinak a száma: 4064 Ellenfél tudománytekercsek (vélhetően) adott bónusza: 30% Ellenfél faj+szem: törpe harcos Morál: 100% Készültség (tegyük fel): 100% Országok közötti távolság: ~2000 pont -> 10% plusz védelem És természetesen mindennek van helye és minden épület működik... ekkor az alábbi a számolásom eredménye: Támadó - 8964*0,75*1,3*(0,99+0,98)/2=8608,8 Védő - 4064*1,3*1,2*1,1*1=6973,8 Ugyanilyen paraméterek mellett többször bebuktam. Ati, légyszíves nézd át a dolgot mert valószínű, hogy a törpe malusszal vagy a mágikus pajzs adta védelemmel duplán számol a rendszer! |
Quote:
Nem mellesleg nekem is volt olyan hogy szmáolással befértem volna de amugy nem varikkal. Ott abban a helyzetben arra gyanakodtam, hogy mégiscsak van az egyszeri varázslatoknál is valami malusz arra hogy hány körre (milyen távolra) varázsolod. |
All times are GMT +1. The time now is 05:34. |