![]() |
Klánütésnél és egyéni foglalásnál is 4 hekinként jár 1 kedvezményes, hiába ütöttünk 1k hekit, egy darab kedvezményes terület sem jött, ezért nem értjük és tettem fel a kérdést Atinak hátha tudja, vagy tud javítani a dolgon, ha egyáltalán ez hiba.
|
Quote:
|
Quote:
Lehet a sok elfokozás miatt Ati úgy gondolta, hogy most egydarabig nem jár kedvezmény! :p :) Csempének semmiképpen sem jár, a többeiknek nem tudom. |
Quote:
ez nem lehetséges esetleg? pl előzőleg elfedeztétek, és utána bekaptatok 1 ütést ls most lett 0 vagy még most se? |
:D:D Vazz, ütöttünk 1 egyéni sereggel 700-at és rá azonnal másik egyéni 300 heki, és egy darab kedvezményes se jött. Nem kaptunk visszaütést, egyet sem. Ha kaptunk volna, akkor sejteném miért nem jár, de igy nem tudom.
|
Vityu, nem veszekedni jöttem, kérlek menj el ha csak azt tudsz. A klánom klánom marad, mégha nem is vagyok jelenleg a klánba, pár nap és ott leszek, attól még alap, hogy érdekelnek a dolgok, gondolom ez nem gond, pláne ez nem tartozik ez rád abszolúlt.
|
Quote:
|
Negatívban nem lehet, max 0. A negatív azt jelenti, hogy pl van 100 kedvezményesed és beütnek, abból fogyhat, az a negatív.
|
Quote:
Csak ő nem kapott? Vagy Morti meg Raven se? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:42. |