Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Nem hiba (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Kedvezményes terület (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3953)

Iron 12-12-2009 17:43

Klánütésnél és egyéni foglalásnál is 4 hekinként jár 1 kedvezményes, hiába ütöttünk 1k hekit, egy darab kedvezményes terület sem jött, ezért nem értjük és tettem fel a kérdést Atinak hátha tudja, vagy tud javítani a dolgon, ha egyáltalán ez hiba.

Hex 12-12-2009 17:44

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 232138)
Klánütésnél és egyéni foglalásnál is 4 hekinként jár 1 kedvezményes, hiába ütöttünk 1k hekit, egy darab kedvezményes terület sem jött, ezért nem értjük és tettem fel a kérdést Atinak hátha tudja, vagy tud javítani a dolog, ha egyáltalán ez hiba.

ez attól függ, hogy hányszor kaptatok be földet. ha többször ütöttek földre titeket, mint ti földre, akkor azért nem kaptok. Bekapott ütés negatívba viszi a kedvezményes fedezést

vityu 12-12-2009 17:45

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 232138)
Klánütésnél és egyéni foglalásnál is 4 hekinként jár 1 kedvezményes, hiába ütöttünk 1k hekit, egy darab kedvezményes terület sem jött, ezért nem értjük és tettem fel a kérdést Atinak hátha tudja, vagy tud javítani a dolog, ha egyáltalán ez hiba.

Nem értem ezt az egészet. Tényleg nem kötekedésként írok, de nincs jelenleg abban a klánban országod. Nem értem, hogy miért beszélsz többesszámban! :)

Lehet a sok elfokozás miatt Ati úgy gondolta, hogy most egydarabig nem jár kedvezmény! :p :)

Csempének semmiképpen sem jár, a többeiknek nem tudom.

none 12-12-2009 17:45

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 232132)
És ha a társaim 700k érték közelében vannak, akkor miért nem jár? :D

"A kedvezményes felfedezési lehetőséget el is veszítheted: minden 4 foglalt terület 1 hektár kedvezményes felfedezés elvesztését jelenti. A kedvezmény negatív is lehet!.."
ez nem lehetséges esetleg?
pl előzőleg elfedeztétek, és utána bekaptatok 1 ütést ls most lett 0 vagy még most se?

Iron 12-12-2009 17:45

:D:D Vazz, ütöttünk 1 egyéni sereggel 700-at és rá azonnal másik egyéni 300 heki, és egy darab kedvezményes se jött. Nem kaptunk visszaütést, egyet sem. Ha kaptunk volna, akkor sejteném miért nem jár, de igy nem tudom.

Iron 12-12-2009 17:47

Vityu, nem veszekedni jöttem, kérlek menj el ha csak azt tudsz. A klánom klánom marad, mégha nem is vagyok jelenleg a klánba, pár nap és ott leszek, attól még alap, hogy érdekelnek a dolgok, gondolom ez nem gond, pláne ez nem tartozik ez rád abszolúlt.

Hex 12-12-2009 17:47

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 232142)
:D:D Vazz, ütöttünk 1 egyéni sereggel 700-at és rá azonnal másik egyéni 300 heki, és egy darab kedvezményes se jött. Nem kaptunk visszaütést, egyet sem. Ha kaptunk volna, akkor sejteném miért nem jár, de igy nem tudom.

ha nem kaptatok, vagy kapott aki egyéniben ütött, akkor negatívban lehetett a kedvezményes fedezése, más ötletem nincs

Iron 12-12-2009 17:48

Negatívban nem lehet, max 0. A negatív azt jelenti, hogy pl van 100 kedvezményesed és beütnek, abból fogyhat, az a negatív.

vityu 12-12-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 232144)
ha nem kaptatok, vagy kapott aki egyéniben ütött, akkor negatívban lehetett a kedvezményes fedezése, más ötletem nincs

Ha Szecsa országáról van szó, én úgy emlékszem, hogy ő kapott ütést még a 7. osztályban, de ezt a tulajdonosának, Szecsának tudni kéne.

Csak ő nem kapott? Vagy Morti meg Raven se?

Hex 12-12-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 232145)
Negatívban nem lehet, max 0. A negatív azt jelenti, hogy pl van 100 kedvezményesed és beütnek, abból fogyhat, az a negatív.

ha 0 kedvezményesed van és beütnek, 0-át látsz, de nem 0, hanem negatívba megy át és miután sikeresen ütöttél és visszament 0-ra a kedvezményesed, utána fog nőni sikeres ütésekkel

All times are GMT +1. The time now is 04:42.