![]() |
Quote:
1. Olyan rendszert szeretnél ahol a támadónak tutira nincs esélye? 2. 75% barakkal kitámadsz és visszakísérhető vagy ez szerintem nem túl bizalomgerjesztő támadóoldalról... 3. Az elfek bízva a fantomseregben 40-100 raktárba gyüjtögenek gabonát a klánjaiknak. Egyáltalán nem biztos, hogy kihagynám egy-egy elf orit csak azért mert elf. 4. A jelenlegi klántámadásrendszerhez képest több vagy kevesebb esélyt látsz a sikeres támadásra ha lesz ilyen támadási forma? Ne felejtsd el hogy a 20% az nem kevés... |
Quote:
|
Quote:
1. nem támadsz és 48 kör múlva lejár a hadüzi (küldhetsz újat) 2. úgy támadsz, hogy a te hadüzid és a "jksz-es" hadüzi átfedésében még biztonságosan hazaérj. |
Quote:
Ezt nem értem, hogyan gondolod? Kisebb részklánnal nem tudsz 2 körre támadni egy nagyobbat. Egyetlen lehetőség erre, hogy akkor küld rád sereget amikor te is uton vagy valahová és beütsz sikerrel. Ilyenkor ugyanazzal a részlánnal nem tudsz visszatámadni nyilván, de az anyaklán 50%-a még ott van akik visszaüthetnek. Ez most is így van. Ha kimész klánnal valaki kap egy "fülest" és rádmegy ha 2 körös, vagy egyéniben. Nem fogod tudni visszatámadni. |
Quote:
Ezt irtad:- Fontos feltétel még, hogy mind a támadó mind a védő részklánok mérete nagyobb kell legyen, mint az anyaklánjuk méretének a fele. (pontértékben! nem területben!) Ebből az derül ki, van mondjuk egy 60% és egy 40% az eredeti klánból vagy én látom rosszul? |
Az én példámra, mi a válaszod?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha kimegy 3 törpére (eleve irreális klánfelépítés az 50% törpe, de ez más kérdés) 3 ork és a törpék 45-15% os felépítésüek pld azt gondolod hogy 20% malusszal bevernek úgy hogy közben védenek is titeket az ellentámadás esetén? Vagy te is olyan rendszert szeretnél ahol nincs esélye a beverésnek hacsak nem vagy full üres? Wand 75-85% barakokkal példálódzik!!! Ilyen barakkupacok lehetősége akadályoz meg bennünket abban, hogy egy jól használható sok problémát kezelő javaslatot kukázzunk? |
All times are GMT +1. The time now is 06:51. |