![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem ezek a szemek most is elég jók. Tolvaj szem egy mf felesnek már másodikként szóba jöhet. Varázsló szem is jó már 3-4.-nek. Igaz, olvastam hogy ez a változtatás nem a tolisokat/varisokat erősítené (hiszen elvileg őket nem szabadna tudni lelopni/ártózni).
Szóval ha így változnának ezek a személyiségek, akkor a két tulajdonságuk kvázi ellentmondana egymásnak, és az új tulajdonság a személyiség nevének is, mert pont azoknak szól akik nem tolvajkodni ill varázsolni akarnak. Úgy lenne logikus ha a tolvaj szemihez lenne a mágia reziszt és vica versa. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
nem egy teljesen kiforrot ötletről beszélünk tehát változtatások beleférnek :) én egyébként nem a tolis és varis országokra gondoltam főképp :) de még akár nekik is lehet hasznos
|
Mi lenne ha kapnának 10%-ot a tekikre?A vari és a toli is.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem a varázsló személyiségre lenne egy ötletem.
Méghozzá az, hogy szövin belül bárkire rakhasson "magadra" ható varázslatot, mondjuk mínusz 1-2% készültségért cserébe és dupla annyi rúnáért vagy akár fele akkora hatékonysággal. (Ha magára 12% rak védelmet, akkor a szövijére 6%.) Persze nem automatikusan vip-pel, hanem kizárólag manuálisan. |
All times are GMT +1. The time now is 21:49. |