Quote:
Originally Posted by vityu
(Post 229661)
Ezek után jönnek a tolvajok, hogy legyen már kiírva, hogy mikor volt az utolsó sikeres éplistafelmérés, mikor néztem utoljára szövetséget, mikor volt rám nyitott tk-ja stb... És ilyen alapon az is jogos kérés lenne.
|
A pontlistában megmarad a faji és Személyiség info, ami az utolsó gömbből hátramaradt információ, tehát nem lenne ugaynilyen jogos, mert a gömbből alapból van maradvány információd. Ez egészülne ki az időponttal, tehát ezt az érvedet nem tekintem jogosnak.
Quote:
Originally Posted by vityu
(Post 229661)
2%-nyi készültségbe kerül összesen. Ha varázsolsz, akkor 24órából egyszer biztosan felméred a környéket. Ahol kék I van, ott van ugye friss, nem mentett gömb. Ahol nincs, azt meg megcsinálod. Szerintem ez egy felesleges bővítés lenne.
|
Távolozás könnyítése, szövetséges oldalon karavánküldés, és még biztosan van olyan funkció, ami könnyebbé tesz bizonyos dolgokat. Szóval akkor ezek szerinted mind-mind felesleges bővitések, mert máshogyan is meglehet őket csinálni.
Nyilván nem azt mondom, hogy ez egy hűdefontos bővítés, és a technikai dolgokat sem ismerem. Az én szemszögemből 1 uj adatbázis mező és ennek tárolása és lekérdezése. Nyilván ha más elől veszi el az időt és ezért nem fér bele én is inkább lemondok róla szivesen. De addig a remény hal meg utoljára.
|