![]() |
Quote:
dehogynem vissza tudják lopni :) amúgy meg egyszemélyes ritkán tart sok kocsmát :) meg hát mit lop le? pénzt? nem nagyon a bankok miatt. tekit? hagyjuk a kérdést :) rúnát? mondjuk Sergék egykori rúna készletét szivessen leloptam volna :D ,de aki milliárdszámra tartja bent a rúnát és még a piacra is lusta kitenni az megérdemli :) bár tőlem kiterjedhet akár erre is. |
Támogatom, így alapvetően rendezettebb és logikusabb is lenne a létszám körüli szabályok.
|
Gondoltam felélesztem ezt az elég nagy támogatottsággal rendelkező ötletet.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne kelljen már akkor ezen is változtatni. Akit zavar, hogy ártózzák, tegyen ellene... Alsó szinten az MF-ek is kérhetnének akkor védelmet, hiszen 4-en támadnak 1-et. Amúgy meg nem hiszem, hogy 10 fős klánok 1-2 fősöket fognak kipécézni vagy fordítva. De ha igen, akkor lehet tenni ellene, ne ez legyen már a módja. Egy egyfős elfet kiváncsi leszek, ki fog ezek után megtámadni? Aztán majd sírtok újra, ha sok ilyen ori lesz a topban.... |
Quote:
ez így tényleg tökéletes. Ha őt zavarja hogy 200 hekit bukik menjen nagyiobb klánba ő... vagy ne akarjon 10x-es szorzóval ártózni a seregek teljesítményéhez képest. |
egyetértek:)
|
Quote:
Visszaütni nem tudna, ártani nem tudna, gyújtani nem tudna. Egy 1 fős elfnek, akinek amúgy is van malusa ezekre, mekkora játéka lenne A_ban :) Nem a Te írásod miatt, de azt érzem ki ebből az ötletből, hogy basszunk már ki még jobban a kis klánosokkal (azért velük, mert általában az orik többsége 5 főnél nagyobban van), ha csak 20 hekit adnak, akkor ezért nehogy már piszkálhassanak... Tessék keresni olyat, akitől le lehet szakítani 4-500 hekit és nem jelent gondot az ártója/lopása... De hogy szinte 0-ra akarjátok tenni az ilyen esetekben (1vs10fős, 10vs1 fős klánok) a tolvaj és mágia akciók eredményét, sztem nonsens Sztem..... |
Quote:
én is ellenzem, jó ez így, ahogy van |
All times are GMT +1. The time now is 07:48. |