Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   A taktikai elem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3898)

wand 11-08-2009 01:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228304)
Bar nem tudom, egy elvetett javaslatnak minek nyitsz uj topicot, csak mert fejlesztes van, de hajra...

talán azért nyúlt mert ez volt a zárszava?:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226848)
Nagyon sokáig rágtuk ezt a témát, és nagyon nem jutottunk vele dűlőre.

Ezért egyelőre ez a javaslat elvetve.

wand 11-08-2009 02:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228304)
Ezt pedig Zolitol ideznem a masik topicbol.

én pedig válaszolnék rá egy szintén ottani idézetemmel:

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228305)
Nem akarak elkeseríteni, de a játékban teljesen természetes mindenhol az hogy egy 80% barakos ork, bever egy 50+10-es gnómot,törpét, akármit. (de még egy 65%-os is beveri ha fullra kimegy..)
Teljesen természetes, hogy ez az 1/A topjában is így legyen!

Remedy 11-08-2009 02:04

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228305)
talán azért nyúlt mert ez volt a zárszava?:

Es akkor most felevente megnyitjatok majd felvaltva? :)

Remedy 11-08-2009 02:06

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228306)
én pedig válaszolnék rá egy szintén ottani idézetemmel:

Ennek meg vegkepp semmi koze az egeszhez, es mivel nem hiszem, hogy nem erted, mi van odairva, es miert, csak kodositeni probalsz....

(Tuti, hogy tudod, de leirom meg egyszer: a problema az, hogy ha olyan messzirol radfokoznak, nem tudsz mit csinalni, csak bamban nezni, hogy "hoppa, bevertek" a Ti javaslatotok szerint...)

Na innentol kezdve kellemes csamcsogast azokkal, akit meg at tudsz verni... :)

wand 11-08-2009 02:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228308)
Ennek meg vegkepp semmi koze az egeszhez, es mivel nem hiszem, hogy nem erted, mi van odairva, es miert, csak kodositeni probalsz....

(Tuti, hogy tudod, de leirom meg egyszer: a problema az, hogy ha olyan messzirol radfokoznak, nem tudsz mit csinalni, csak bamban nezni, hogy "hoppa, bevertek" a Ti javaslatotok szerint...)

Na innentol kezdve kellemes csamcsogast azokkal, akit meg at tudsz verni... :)

hát akkor javaslom az értő olvasást..:)

Az én eredeti javaslatomban ha jól emléxem az volt, hogy az el nem férő lakosság max 50K pontig számítson bele a pontokba.

ez szerintem erőssen behatárolta volna a ráállást is és megoldotta volna a nulla hekis ütéseket is.

Kutyuleee 11-08-2009 09:42

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228309)

Az én eredeti javaslatomban ha jól emléxem az volt, hogy az el nem férő lakosság max 50K pontig számítson bele a pontokba.

ez szerintem erőssen behatárolta volna a ráállást is és megoldotta volna a nulla hekis ütéseket is.

Anno is tetszett az ötlet, és most is tetszik. Ami miatt pedig aggályos volt régebben: az áthidalhatatlan távok. Viszont ez már nagyban módosult a fedezési kedvezmény behozásával és a klánbalépési kedvezmény behozásával.

Északföld 11-08-2009 12:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228303)
Kiccsavo ne magyarazzal, meg egyszer sem fokoztam el azert, hogy 0-t ussenek rajtam, ugyhogy legalabb a nevemet ne emlegesd ilyenkor, koszonom... :)

(Persze semmi nem zarja ki, hogy elfogok, ha epp ugy adodik, de olyanert emlegetni a nevem, amihez semmi kozom, kicsit fura...) :)

Amikor Pannon ellen harcoltunk(amiben Te is ott voltal), ellenem is fokozgattak, bontogattak, megsem nyavajogtam. Te pedig rafokoztal par orszagra 100k pontot, es utana sirtal, hogy miert 0-t utsz, mi ez a disznosag...

Nagyszeru otlet, hogy messzirol lehessen rafokozni, es mindenkepp hozz foldet, gratulalok... :)

Te nagy gyerek (már ha én kis csávó vagyok :-D). Nos nem véletlenül lett a neved emlegetve, te félted legjobban a hátsódat, meg a klántásaid, hogy beverik őket. :D Ha annyira béna országokat tartotok, hogy féltek, hogy egy 4000-5000 hektárral kisebb ország bever, akkor ideje lenne lefordulni. :D
A 0 hektár foglalás egyáltalán nem reális, mert így semmi értelem a csatának. A hódítónak nem szabad erről szólnia. Valójában itt vitának nem sok helye van, a hibát javítani kell és ennyi. Ati sem készítette föl a hódot, hogy 25-30.000 hektáros országok fognak rohangálni, ez olyan mint régen a tekercskopás nagy hektáron. Ahhoz is hónapok ha nem évek kellettek mire kijavította. Ide tartozott a túltöltés, ahhoz is hónapok javítása kellett. A zsem volt reális. Majd ezt is kijavítja, csak idő kérddése a meggyőzés. :)

Pool 11-08-2009 12:12

Jól jött ez a taktikai elem újra, nekem tetszik, hogy a játékban van :D:D:D

Ati 11-08-2009 12:12

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 228291)
Sziasztok,

Ez a téma nem a kis orikra, és kis csoportokra vonatkozik. Kizárólag az 1/a-ban érvéynesíthető és cca 20k heki környékéről indul. Itt nem másról van szó, mint a tényleg legyőzhetetlen és beverhetetlen akár 0 barakkal rendelkező országokról. Mint tudjuk ilyen hektáron ehhez nem kell más, mint hogy az adott klánból figyeljenek, ha megy feléjük sereg, fokoznak 1M egyéget, és máris 0 hektárt üt a delikvens. Kis szerencsétlenséggel, aki kitámadt még be is verik párszor, mert éppen nincs 1M egysége, hogy Ő is elfokozzon. Jó lenne, ha ez a "taktikai" elem, ami kizárólag a pénzre és a piacra épül, megszünne. Azaz ütéskor ne számítson, a ponttávolság, ha bemegy a sereg, hozzon földet is. Nincs értelme olyan csatának ahol 0-a a földfoglalás, úgy hogy nem indokolja sem a klánok taglétszáma, sem más.
Ennyi lenne a javaslat. :)

Ez már egyszer el lett vetve. Azóta változott valami?

Északföld 11-08-2009 12:12

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228309)

Jó hát ha az egyik oldalnak a hibája javításra kerül, akkor kerüljön a másik oldalé is, hogy "demokrácia" legyen. :) Bár én az 50k pontot keveslem, főleg, hogy az 1/A-ban az elferdőn egyéniben keresztül jutni igencsak nehéz. Már nem tudom, de a klán ütés is növeli a kedvezményes fölfedezést? Ha igen jó, ha nem akkor jó lenne ha növelné a szövetség tagjainál.

All times are GMT +1. The time now is 17:08.