![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Tuti, hogy tudod, de leirom meg egyszer: a problema az, hogy ha olyan messzirol radfokoznak, nem tudsz mit csinalni, csak bamban nezni, hogy "hoppa, bevertek" a Ti javaslatotok szerint...) Na innentol kezdve kellemes csamcsogast azokkal, akit meg at tudsz verni... :) |
Quote:
Az én eredeti javaslatomban ha jól emléxem az volt, hogy az el nem férő lakosság max 50K pontig számítson bele a pontokba. ez szerintem erőssen behatárolta volna a ráállást is és megoldotta volna a nulla hekis ütéseket is. |
Quote:
|
Quote:
A 0 hektár foglalás egyáltalán nem reális, mert így semmi értelem a csatának. A hódítónak nem szabad erről szólnia. Valójában itt vitának nem sok helye van, a hibát javítani kell és ennyi. Ati sem készítette föl a hódot, hogy 25-30.000 hektáros országok fognak rohangálni, ez olyan mint régen a tekercskopás nagy hektáron. Ahhoz is hónapok ha nem évek kellettek mire kijavította. Ide tartozott a túltöltés, ahhoz is hónapok javítása kellett. A zsem volt reális. Majd ezt is kijavítja, csak idő kérddése a meggyőzés. :) |
Jól jött ez a taktikai elem újra, nekem tetszik, hogy a játékban van :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:08. |