Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség - Szállító (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3897)

Ga'briii 11-08-2009 10:28

jó ötlet...

viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt.
a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad.....

szóval mf-ek részére vmit ki kellene találni,egyébként télleg jó támogatom

Hex 11-08-2009 10:52

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228328)
jó ötlet...

viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt.
a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad.....

:D

A-ban és az MF-ek amúgy sem tudnak karavánt használni, szóval nem értem a hsz-edet.
Hirtelen amúgy sem tud mf lenni, kell hozzá 24 kör, plusz ha szintet lépnek a szövijei, a karaván akkor is célba ért :)

én támogatom

Dus 11-08-2009 10:53

Quote:

Belép egy másik szövibe...

siQ 11-08-2009 10:53

Quote:

jó ötlet...

Ilyen erővel a VIP rendszer sem igazságos, mert ha mf vagy hiába vagy vIP-es nincs karavánod, szerintem ha a személyiség leírásánál ez fel van tűntetve érthetően, akkor senkit sem fog váratlanul érni, ha mfként nem tud küldeni 2 karavánt:)

Ga'briii 11-08-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 228330)

A-ban és az MF-ek amúgy sem tudnak karavánt használni, szóval nem értem a hsz-edet.
Hirtelen amúgy sem tud mf lenni, kell hozzá 24 kör, plusz ha szintet lépnek a szövijei, a karaván akkor is célba ért :)

én támogatom

miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat.

szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta

Ga'briii 11-08-2009 11:07

Quote:

én támogatom

nem is a karaván célba éréséről volt szó hanem hogy 4 szinten és szövibe használható a szem.......

Ati 11-08-2009 11:10

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228334)
nem is a karaván célba éréséről volt szó hanem hogy 4 szinten és szövibe használható a szem.......

Anélkül, hogy a témához egyelőre érdemben hozzászólnék, erre reagálok: és?

A varázsló személyiség is korlátozott, hiszen az élőhalottnál semmi haszna. Ahogyan a tolvaj személyiségnek sincs. Egy védekező elf számára is használhatatlan a tábornok személyiség, de a vándor is. A félelf se megy sokra a gazdálkodó személyiséggel, amikor minden nyersanyagát másoktól szerzi be.

Nyilván nem olyan személyiséget választasz, aminek semmi hazsnát nem veszed.

Ati 11-08-2009 11:12

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228333)
szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......

Amikor legutóbb olvastam a szabályokat, akkor még semmi nem tiltotta, hogy másik szövetségbe belépjek, ha az előző felbomlott.

Ga'briii 11-08-2009 11:13

Quote:

én támogatom

egyébként ugyanezt írtam le de ne zavarjon....

Ati 11-08-2009 11:15

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228337)
egyébként ugyanezt írtam le de ne zavarjon....

A stíluson egy ici-picit kéretik változtatni, mert semmi kedvem ilyeneket olvasni, és nem is fogok.

Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 18:27.