![]() |
Nekem továbbra is tetszik a javaslat.
Ezt a kérdést már egyszer megvitattuk a nagy orik előnye topicban és ott is nagyjából egyetértésre jutottunk. |
Egyébként nekem sincs bajom az ötlettel, valahogy azért mindig vigyáztunk arra, hogy életképes országokat építsünk ki... Na jó, egyszer régen volt egy olyan(igaz az tanyás volt), amelyik nem volt az, de akkor annyi volt az összvagyonunk, hogy 3 országot nem tudtunk feltölteni piacról :)
Végülis 1000bankkal is bőven lehet már mit kezdeni. :) |
Mostanában mindenhez benyögtem a hülye ötleteimet, úgyhogy ezt sem hagyom ki :p
Egy apró módosítás a bankos ötlethez: a maximális pénzmennyiség, ami bankok által termelhető egy körben, vagy általánosságban a bankok által termelt aranymennyiség függjön a csoportban lévő összes arany mennyiségétől - picit a drágakőhöz hasonlóan. Természetesen minél több a pénz, annál kevesebb a hozam. (Azért mondtam, hogy 'függjön!!', mert jobb olyan szó, ami nem felszólítást sugallt volna, nem jutott eszembe :D) És még csak nem is azt mondom, hogy így legyen, de így talán emészthetőbb. |
Határozottan tetszik ez az ötlet is. újabb finom utóhangolása lenne a játéknak, és lépne az irrealitások ellen.
Quote:
|
Nekem nem tetszik a fix szám.
Akkor már inkább adjunk meg valamilyen változót. Mondjuk legyen ez a negyedik legnagyobb földterületű ország bizonyos százaléka. Olyan 3-5 % körüli. |
Quote:
És a többi csoport?? Eszedbe sem jut?? :) Quote:
Amúgy meg elképzelem, hogy ahol két éve 30.000 fölött volt az ára a lónak pl. (sok!!! ilyen csoport volt), annak most mennyi... :) Quote:
|
Csak 1 kérdés...
Mi a baj ezzel a szerencsétlen kereskedő szemmel? már az is szúrja a szemeteket, hogy 1 bank 7.500 aranyat termel körönként? vicces vége lehetne már ennek a tesztidőszakra való felkészülésnek, mert egyre nevetségesebb ötletek jönnek elő... javaslom hogy a nagy orik ne tarthassanak, csak max 2000 tornyot, az 5/X-ben levőknem ne lehessen több 500 könyvtárnál, mert milyen már, hogy nekik mindenből több lehet? az anarchos giga orik biztos értékelnék ezt a bankos javaslatot... |
Quote:
nem tudom kinek mi a szeme a nagy orik közül, de nem hiszem, hogy sok kereskedő van köztük... javaslom, hogy a nagy orik csak 3500 háznyi népből képezhessenek sereget, a többi ház népe ne számítson nekik, mert milyen már, hogy ők napok alatt több 100.000-es sereget képeznek... tetszik? :) |
Quote:
A sokbankos orik korlátozására nem lenne szükség, ha nem lennének olyan országok, akiknek nem kell tartani támadástól. Ha kellene támadástól tartaniuk, akkor védelmük érdekében kevesebb bankot tartanának vagy bevernék őket. Ismét eljutottunk Monro részklános javaslatához, melynek egyik fő előnye, hogy nincs elérhetetlen ország. |
túl sok arany az A csopiba? :) elég nevetséges ötletekkel álltok elő komolyan mondom. Minden oriban a max pénz lehet csak, mi a bajod a kereskedővel? Gondolom az hogy nem élvezheted az előnyét:p
De ha belegondolsz a sok bankos tanyára épülne akkor a kaja ára semmit nem érne, a beton elfek még annyi tanyát se tartanának mint eddig, és még beverhetetlenebbek lennének!! :eek: Szerintem nincs annyi kereskedő "magas" hekin durvára épülve hogy ez rontana a te piacolási lehetőségeiden. |
All times are GMT +1. The time now is 10:29. |