Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség: Tűzoltó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3879)

Von 10-30-2009 17:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227104)
Őszintén szólva nem vagyok meggyőzve arról, hogy mégtöbb "X elleni védelem" személyiség kellene. Én most inkébb egyedi személyiségekben gondolkoznék.

Megkockáztatom a kijelentést, miszerint egy hullának magas hekin lehet sokkal értékesebb lenne egy ilyen személyiség, mint bármelyik más.
1000 hektár körül, ha a hulla beüt egy szövist (vagy be sem üti, hanem pattan, és akkor még jobb), és mind a négyen jönnek gyújtani cserébe, és mondjuk nem állnak le egy jó darabig, hiszen miért is tennék, egy az egyben tönkreteszi a hulla játszhatóságát.
Szerintem főleg a hulla miatt érné meg elgondolkozni ilyenen, ha nem is plusz személyiségben, akkor hulla-featureben (tudom, az már másik topic :))

richardka 10-30-2009 18:00

éppen akartam irni hogy inkább a varázslatokhoz kellene betenni:D de ugye a hulla nem tud varázsolni:)

Dynosaur 10-30-2009 21:52

nekem nem tetszik az ötlet...

1. pont azért amit Ati írt: "egy varázslat ellen egy személyiség?"

2. nem hiszem, hogy akárki erre pazarolná a személyiség választását... akkor már inkább felveszek akármi mást...

Xeper 10-31-2009 17:54

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227188)

2. nem hiszem, hogy akárki erre pazarolná a személyiség választását... akkor már inkább felveszek akármi mást...

Az egyik legerősebb akció elleni...
Nekem pl az elmúlt 1-2 évben egyedül a gyújtogatókkal gyűlt meg a bajom, senki más nem okozott ekkora problémát/kárt.

Remedy 10-31-2009 17:55

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227188)

Ez a te bajod, en siman felvennem... :)

Hex 10-31-2009 18:33

nekem 2400 hekin, mikor harcolgattunk egy szövi ellen és pár óra alatt a 18% házamból 5-6% legyújtottak, jól jött volna :)

Alg 11-01-2009 12:43

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 227289)
Az egyik legerősebb akció elleni...
Nekem pl az elmúlt 1-2 évben egyedül a gyújtogatókkal gyűlt meg a bajom, senki más nem okozott ekkora problémát/kárt.

És éppen ezért nem kell még ez ellen is védeni...

Csináljunk akkor személyiséget földrengés, vihar, szárazság, pusztítás ellen is, és próbáljon meg egy 1 személyiséges szövi visszavágni egy 4-5 szemes országokból állónak...

Pales 11-24-2009 21:56

szerintem felesleges személyiség
NEM TUDJÁTOK HOGY MÉRT NEM JELENNEK MEG AZ ELKÜLDÖTT HOZZÁSZÓLÁSAIM?
Nem beszélek csúnyán:)

Na mind1 akkor leírom ide amit szeretnék mondani:

Jó biztos lenne olyan aki ezt a személyiséget választaná de szerintem kevesen. Lehet hogy későbbi szinteken egyébként jól jöhet de abba még nem gondoltam bele mert csak a 2. szinten vagyok és nemtom arra mi a helyzet. Én amúgy azt szeretném ha a harcos személyiséget erősítenénk meg mert túl sok a védekező ország. Viszonylag kevés íjásszal és őrtoronnyal védhető az ország amit csak jóval több lovas tud bevenni. (legalábbis az én csoportomban ez a helyzet) Ezért javaslom:
-a harcos személyiség kapjon támadó bónuszt 5-10%
-az őrtoronyban lévő íjászok védőereje ne 2x legyen hanem 1.6-1.8x
Ez persze a hadisoknak kedvezne de hiszen a játék neve Hódító:D

Ati 11-24-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Pales (Post 230216)

Éspedig azért, mert.........?

Gabro 11-25-2009 11:43

Quote:

Originally Posted by Pales (Post 230216)

szerintem 3.-4-. szemnek ideális, pl. óriás hadi-vari sebezhetetlen lenne a toliktól (bár így se rossz)

All times are GMT +1. The time now is 16:37.