Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség: Faltörő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3871)

Pool 10-29-2009 12:28

ha kör közben ereszt, akkor az már nem full seregnek számít?

Serg 10-29-2009 12:32

Skacok én csak írtam egy számot nincs kőbe vésve bár szerintem a 10% kevés,de ettől még kipróbálhatjuk.
Mert azért az is ott van hogy full sereggel kint van és pl klántámadásnál bár a védekezés mondjuk esélytelen de ott van az akár 5 sereges visszatámadás lehetősége

Padlócsempe 10-29-2009 12:37

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226832)
Skacok én csak írtam egy számot nincs kőbe vésve bár szerintem a 10% kevés,de ettől még kipróbálhatjuk.
Mert azért az is ott van hogy full sereggel kint van és pl klántámadásnál bár a védekezés mondjuk esélytelen de ott van az akár 5 sereges visszatámadás lehetősége

Azért ha valaki kimegy full sereggel, illik elbontani pár körre :)

Remedy 10-29-2009 12:40

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226832)

Epp ezert irtam, hogy nem kell a full sereges kriterium.

Ezaltal a 10% is erosodne, hiszen minden seregere megkapna. Nem gondolod, hogy igy jobb lenne?

Ati 10-29-2009 12:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226828)
A harcos ad 10%-ot. Azt hiszem, ez meg elviselheto lenne ennel a szemelyisegnel, de akkor az mindig jarjon, ne legyen barakkhoz kotve. Bar ezt is tul erosnek erzem, meg mindig... :)

Ez a javaslat támadóerőről szólt. A harcos személyiség nem ad támadóerőtöbbletet.

Remedy 10-29-2009 12:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226838)
Ez a javaslat támadóerőről szólt. A harcos személyiség nem ad támadóerőtöbbletet.

Tudom, a merteke miatt emlitettem. De akkor leirom egyertelmubben:

Az adott orszag kapjon +10% tamadoerot, fuggetlenul attol, mennyivel tamad.

Serg 10-29-2009 12:46

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 226834)
Azért ha valaki kimegy full sereggel, illik elbontani pár körre :)

Akkor hogy indítom el a sereget?:D
Na azért az A ban régen az volt a módi hogy két körre álltunk és ugye aki figyelt már ezt látta és általában ha kicsit is ismerte az ellenfelet és a saját védelmét akkor megpróbálta kitalálni hogy mekkora sereggel fog jönni a másik és mi az a szembeindított sereg ami beférhet akár 2x is...

none 10-29-2009 13:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226836)
Epp ezert irtam, hogy nem kell a full sereges kriterium.

Ezaltal a 10% is erosodne, hiszen minden seregere megkapna. Nem gondolod, hogy igy jobb lenne?

ez a javaslat jobbnak tűnik.. így az összes csoportban hasznos személyiség lehetne..:)

Serg 10-29-2009 14:27

Quote:

Originally Posted by none (Post 226844)
ez a javaslat jobbnak tűnik.. így az összes csoportban hasznos személyiség lehetne..:)

Csak számolgatva kevés a 10%,de mondjuk a 15% már kompromisszumnak is jó

richardka 10-29-2009 14:32

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226854)
Csak számolgatva kevés a 10%,de mondjuk a 15% már kompromisszumnak is jó

15% optimális megoldásnak tünik, de ....

alsobb csoportokba ezt senki se fogja használni, vagy el kell küldeni az ijakat is harcba??

All times are GMT +1. The time now is 08:31.