![]() |
Quote:
|
Yohogy gyorsan bontják, képzeld azt a bűzt ami egy ork házból jön azt ki kell szabadítani:D
|
Tetszik, hogy hosszabb idejű bontással vissza lehessen nyerni nyersanyagot az épületekből, bár azért jó lenne utánajárni, milyen hatással lenne ez a piacra? Meg felvetődik egy másik dolog is: a bontás alatt lévő épületek egy kategóriában kéne legyenek az építés alatt állókkal, azaz bontás alatt lévő területet nem lehet foglalással elvenni a tulajtól. Ennek azért elég durva következményei lennének, főleg hogy a bontás végeztével relatíve kevés plusz nyersanyagból újjáépíthető az ország.
|
Quote:
|
Hát nem tudom, én így is dühöngök, mikor alám akarnak bontani, de legalább eddig az vigasztalt, h neki is drága :D
Megfosztanátok ettől az örömtől? :p |
Quote:
|
Háát, az Én orimban már olyan régóta megvannak az épületek, szal sok épületet műemléknek nyílvánítottak, szal bontás nuku..:)
|
Quote:
|
Quote:
Ezt ki lehetne kuszobolni... megintcsak par finomitas kene... Ha azonnal bontasz akkor az erteked, az ugye 15 tel csokken. ha gyorsban vagy lassuban bontanal akkor csak 9 el csokkenne, (epites alatt alo hekinek szamitana) es amint lebontodottm, akkor lenne a 15 pontos csokkentes. ha valakit tamadsz nem mind1 hogy 10 epuletet bont le vagy 20 at gyorsban hogy kapjon vissza cuccot.. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:09. |