Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyire utálnál egy kísérleti időszakot? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3864)

Dus 10-24-2009 20:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226322)
A Hódító annyira összetett játék, hogy egy ilyen teszt akárhány résztvevővel, már teljesen hamis eredményeket hozna. Ezért ilyen elkülönített tesztekre nincsen lehetőség. A kérdés kifejezetten az ÉLES játék módosítására vonatkozik.

Pedig, élesben, bárhogyis, nekem ugyan tetszik, de lehet, hogy a játékosok fele otthagyná a játékot.

Remedy 10-24-2009 20:59

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226324)
Ha túltöltést visszahoznánk mindjárt nem lenne biztonságban a topklán:D:D:D

Ez ki a fenet erdekel? Most a hodrol van szo, nem a sajat kis erdekekrol... :P

En egy kicsit huzodozom az ilyentol, de felolem mehet.... :)

Von 10-24-2009 20:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226321)
Elesben menne ez a kiserletezes, vagy kulon szerveren, vagy hogy? :)

Feltételezem csak élesben lenne értelme. Vagy nagyon sokan kellenének, hogy legyenek egy külön tesztelésen. Legalábbis ránézésre ez a kettő opció tűnik értelmesnek. A nagyon sok alatt minimum soktíz aktív játékost értek, és még akkor mindig ott van a tét nélküliség problémája.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226321)
Sokan nem orulnenek ha a kedvenc orszagukat par kiserlet miatt levernek, es x ev "munkaja" menne tonkre mert epp azt kiserletezzuk hogy pl az elf nem ved.... :D

Ez érdekes felvetés, de gondolom legalábbis kezdésnek, csak a jóval kisebb horderejű potenciális változások kerülnének bevezetésre. Megint csak hozzátéve, hogy szerintem így lenne logikus.

Serg 10-24-2009 21:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226322)
A Hódító annyira összetett játék, hogy egy ilyen teszt akárhány résztvevővel, már teljesen hamis eredményeket hozna. Ezért ilyen elkülönített tesztekre nincsen lehetőség. A kérdés kifejezetten az ÉLES játék módosítására vonatkozik.

Mondjuk mi lenne ha az Anarchista csoport lenne a teszt alany?
Nem tudom megoldható-e...

Ati 10-24-2009 21:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 226325)
Pedig, élesben, bárhogyis, nekem ugyan tetszik, de lehet, hogy a játékosok fele otthagyná a játékot.

Ezért indítottam ezt a témát, hogy ne csak találgassunk erről, hanem mindenki leírja, hogy mit gondol róla.

Serg 10-24-2009 21:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226326)
Ez ki a fenet erdekel? Most a hodrol van szo, nem a sajat kis erdekekrol... :P

En egy kicsit huzodozom az ilyentol, de felolem mehet.... :)

Hmmm pont rád nem gondoltam hogy komolyan veszed...

Dus 10-24-2009 21:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226329)
Ezért indítottam ezt a témát, hogy ne csak találgassunk erről, hanem mindenki leírja, hogy mit gondol róla.

Én azt gondolom, hogy a játékosok döntő többsége vagy nem olvassa a külsőt, vagy nem akar/nem mer hozzászólni ilyen témához. Így esélytelen felmérni egy ilyet itt külsőn...

Von 10-24-2009 21:03

Quote:

Ezt a kijelentésed mire alapozod?
Nekem elég beteg hozzáállásnak tűnik, hogy csak mert ideiglenesen megváltozik valami, azért valaki befejezze végleg a játékot. Persze most magamból indulok ki.

Ati 10-24-2009 21:03

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226327)
Feltételezem csak élesben lenne értelme. Vagy nagyon sokan kellenének, hogy legyenek egy külön tesztelésen. Legalábbis ránézésre ez a kettő opció tűnik értelmesnek. A nagyon sok alatt minimum soktíz aktív játékost értek, és még akkor mindig ott van a tét nélküliség problémája.

A tesztek funkcionális működést tudnak tesztelni (tényleg működik-e egy adott módosítás), de mindenkire kiterjedő stratégiai felállásokat nem tudnak. Márpedig most nem olyan módosításokról beszélünk, hogy el tudok-e küldeni egy üzenetet valakinek, és az megkapja-e.

Serg 10-24-2009 21:04

Quote:

Ha hamarosan nem történik valami akkor maga a Hódító kerül veszélybe,szerintem már rég nem fénykor van.

All times are GMT +1. The time now is 21:50.