![]() |
én lemészárolom a seregét hogy ne tudjon bántani amíg még a közelében kell lennem. na meg hogy elvihessem a ekercseit a károm pótlására. nem azért vagyok ilyen goromba másokkal hogy nekik legyen rossz, hanem hogy nekem legyen nyereségem. ha meg nincs semmije se, amit elvinnék akkor nehezen bánthat... ;)
|
Lehet h nem akarsz velük rosszat tenni, és magadért teszed, de nekik ezzel akárhogy is magyarázod rosszat teszel. Ilyen alapon nem lenne jogod felháborodni a közpénzeket lenyúló politikusokon, mert ő nem neked akar rosszat, csak magának jót ... ;)
|
Quote:
jah: és én ártani akarok neki, hogy legközelebb ha azt modnom neki, hogy ne szórakozzon velem, mert az neki nem lesz örömünnep, akkor azt el is higgye, ne a levegőbe beszéljek amikor azt mondom, hogy nem tettszik amit csinál és megnyomorgatom miatta, ha nem fejezi be, mielőtt számomra eléri az ingerküszöbnyi kárt... |
Az én vélemény a dologról!
Én annyira nem vagyok bosszúálló, csak ha hasznom van belőle, vagy olyan mértékű bosszságot okozott a szövimnek, vagy nekem! Nálam a bosszú addíg tart, ha úgy alakul, amíg nem fordulok. az 5-től megint mindenki tiszta lappal kezd. Persze van egy-két kivétel. Szerintem a játék elsődleges célja, hogy az embereket összehozza és nem az, hogy ellenségeket kovácsoljon! Jó, persze, ha mindenki barát lenne, akkor csak fedeznénk, aláírom, de azért ne a bosszú vezéreljen. A bosszú rossz tanácsadó! |
rossznak rossz, az egy dolog, de nálam nem is arról szól. az ellenfél megtörése annyira hogy ne tudjon ellencsapást mérni mikor kompenzálom a veszteségeimet az ő vagyonából.... tehát leölöm a toliját hogy elvehessem a tekercsét. ezzel fedeztem a károkat amit okozott. ezért csinálom. ha kárt okoz, akkor elveszem a kár ellenértékét. ha földet vesz el, akkor csak leverem földre, nem szétbarmolom. szemet szemért fogat fogért. én így játtszok. és általában az kapja az átnevelést akit üzenetekkel nem lehet jobb belátásra bírni hogy ne belőlem akarjon megélni egész nap a tolvajserege... aki belémakad, annak a képére mászok, ennyil. aki nem, az csak ütésváltás, aztán aki nyert az nyert, ennyi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tudod, mindenkinel van egy gyorsabb... (vadnyugati hasonlat) :) |
Quote:
|
Az én véleményem az, hogy ha valaki kárt okoz nekem, akkor én annak igyekszem sokkal nagyobb kárt okozni az általam elszenvedettnél. Kedvenc esetem, 31 emberem elloptek, és épp így jött össze, hogy én meg 31 épületet pusztítottam. nekem többe került a bosszúállás mint az okozott kár, mert azért hullott a lovas közben, de ha jól sejtem, az illető a jövőben nem rajtam próbálja pótolni az emberhiányát. Nem ütök senkit a végtelenségig, már csak azért sem, mert unalmas mikor már 5 sereggel kényelmesen beférek, neki meg esélye sincs visszaütni, ed igyekszem gondoskodni róla, hogy elkerüljenek a későbbiekben.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:40. |