![]() |
Quote:
|
Új fegyverek.
Én pl nagyon hiányolom a sokat emlegetett,de sosem látott elf ijat A gorg buzogány és az elf kard közé is jöhetne valami köztes ami mondjuk erőben a kettő közé esik és akkor a buzogány mehetne 2 szintel lentebb akár. Mindenképpen szinesíteni kellene a fegyver választékot gondolok itt arra hogy adott szintre ne csak egy fajta legyen elérhető hanem legyen szuró vágó ütő és lövő fegyver is hasonló,de nem egyforma képességekkel. |
szerintem jó ötlet :)
|
Én is jó ötletnek találom az új fegyvereket, de ne csak fegyvereket, hanem más viselhető tárgyból is több kellene. Például goblin pajzsot visel mindenki a 7-es szint óta, mert magasabb szinten nincs más helyette, pedig jó lenne.
|
Sziasztok!
Tetszene egy olyan dolog is, ha napi szinten x darab meglepetés ládika lenne szétszórva mindenfelé. Tartalma az 1000 aranytól az x1000 tp ig, robbanásos sebzéstől az 1 napos átokig, extra fegyverektől a 20 hiénáig bármit tartalmazhat. Némelyik csak zárnyitással nyitható, a többi akárhogy. Aki meri kinyitja, aki nem ... :) |
Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak: Rumec
|
Jó reggelt! Egy ùj reggel, ùj ötletek :) Bövitteni a müveszetek
használati lehetöségét,hogy értelme legyen azt megtanulni. Pld a "zárnyitás" egy alkalomra jó. A "haladó keresés" "csapdaállìtás" nincs nagy szórakozás benne. Ezeknek fejlesztésével, lassulna a "hajrá, nekem több ep-m meg vp-m van" jelenség :) Mit szóltok? |
Quote:
|
Még mindig azt mondom küldetések kellenek tömegével a játékba pont azért hogy a játékosok kiválaszthassák a nekik megfelelőt(aki gondolkozni szeretne annak olyat aki harcosabb küldetést annak olyat aztán lehetne kereskedős küldetés ami mondjuk csak egy adott tárgy megfelelő számú eladását adná feladatként esetleg meghatározott irányban),de a lényeg hogy tp-t ne csak a csatornában lehessen gyűjteni hanem akár kereskedéssel és gondolkozással is.A feladatokért járó tp-t is úgy szabnám meg hogy ami pl egy egész napos küldetés azzal lehessen egy egész napos tp-t szerezni...mintha a csatornában vagy zsiványozással töltöttem volna az időmet.
|
Ez jó, csak azt szeretném kérdezni,hogy"egész napos küldetés"? :) Az elsönek, aki rájön, a többinek már csak egy fél óra lenne :) Az ötletet támogatom,szerintem is a "tapasztalati pontokat" ,"tapasztalat" alapján is lehessen szerezni,ne csak (öles-küldi)-ben. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:20. |