![]() |
Quote:
|
Ati:
A múlt héten történt meg velünk az eset. Békében éltünk 3 szövitársammal, mikor kinéztünk egy félelfet, akit kicsit megcincáltunk, és elvittük a tekercseit. Ezzel nincs is semmi gond. De ők úgy gondolták, hogy az a pár 10 milla nekik sokat ér, így elkezdtük írtani egymást. Amivel nincs is semmi baj. DE! Egyik szövimet ártózták. Összesen 42%-nyi ártót kapott, majd utána bukott a varisuk. Megnéztem az orit (hiszen az ellen szövijéből mindössze csak 1 ori volt képes erre) éplistával, és gömbbel. Osztottam-szoroztam, de legrosszabb esetben (feltéve ha 100%-ról indult az ártás kezdetén) 77%-on már buknia kellett volna a varisuknak. Ilyenkor most mit írjak a bejelentőbe? Mert ugye alulra beírom, a 4 szövitagot, de mivel a varis ismeretlen, így nem tudom beírni a számát. Thx :D |
Quote:
|
Asszem nem mindig vagyok tisztában énsem hogy mi a JKSZ...
Pl épp szöviháború van, a varisunknál bukja valaki a gömböt (a legerősebb varisuk mert nekünk mindről van) ezután pár perccel valaki legömböli... Ez ugye nem JKSZ csak megkérte a haverját?:D Biztos vagyok benne hogy ez nem elég alap, de azért érdekelne a véleményetek:) Esetleg ha valaki tudna vmi jó tippet privátban hogy hogyan lehetne előugrasztani a nyuszit a bokorból...:cool: |
A mai adag:
- Ha egy teljes kocsmád van a 3. szinten, akkor ne csodálkozz, hogy mindenki lop, ez nem jksz. :) - Ha egy országra vihart és szárazságot teszel, rengeted, majd térkaput nyitsz, és megpróbálod lopni, akkor nem jksz, ha cserébe visszatámad! :) - Ha többen is meggömböznek, az sem jksz. :) - 100 tolvaj ugyan több, mint az egy kocsmányi, de azért még ez sem az igazi 1000 hektár közelében... :) - Aki nem is támadott meg, azzal kapcsolatban kár jksz-t jelenteni, még ha szerinted oly egyértelmű is a dolog. :) Az, hogy egyszerre több ország nem támad meg, nem jksz! :) |
Ezek mindig szépek:)
Quote:
|
ha mondjuk a 4. szinten 600 hekin van egy orim, es azt kezdi szivatni 1 szovi. latom, hogy semmi eselyem, ezert szintet lepek, feljovok a masik orimmal a szovivel egyutt (600 hekin persze), es lenullazzuk az illetoket.
ez JKSZ-nek szamit? en nem csinaltam ilyesmit, de lattam tobb helyen is, hogy X azert szivatja Y-t, mert Y reges-reg egy masik orijaval megtamadta X-et. |
Quote:
|
Quote:
innentől értelmetlen a többi részt tovább beszélni. ha valamit nem jelentesz, akkro az soha nem lesz elbírálva. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |