![]() |
Quote:
|
Quote:
A hadivaris jelenleg tud normális sereget tartani és nem tudják lopni rendesen. Ha a varis magas morált akar akkor vagy üt, vagy sok kocsmával nyomul, ennek ez az ára. Egy normális hadivaris sokkal erősebb katonailag 75% morállal is mint egy normális tolis. ui: nyilván a kettő verzió közül az ütésnek van sokkal több értelme |
Quote:
kiváncsi lennék egy oan varis éplistára, ami üt, vagy sok kocsmával nyomul.. :) |
Quote:
Szvsz a sima varis tartásának a nullához konvergál az értelme. |
Quote:
sosem voltam varis, de örülnék neki, ha végre nem csak felesektől, hadivariktól és hadiktól kellene rettegnem.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs értelme sima varist tartani, aki pedig mégis értelmetlen országot akar, az igenis szívjon vele. |
Quote:
Köszi! Azért reméltem, hogy páran megértik. .:D De természetesen nem csak növekedne, sikertelen esetén csökkenne. SÖR!:D Quote:
Én azt hittem, hogy ez a topic arra van, hogy ötleteket, fejlesztési javaslatokat vitassunk meg. Lehet 100 ötletből lesz 1 használható, illetve ami előre viszi a játékot. Miért kellene változnia? 1. Elárulok valamit, ha leírom miért lehetne változtatni, akkor a kezébe adom a megoldást annak aki olvassa. 2. Ha nincs indok, akkor el kezd mindenki gondolkozni (már aki tud persze. .:D), miért is írtam azt amit. Szerintem ha a katonai akcióval lehet növelni a katmorált, ami teljesen rendjén van, akkor miért ne lehetne a varis és tolis akciókkal is? A hadis tudja növelni akcióval is a katmorálját, viszont a varis és tolis nem, ezért. Mennyivel kellene változnia? Ezzel akkor érdemes foglalkozni szerintem, ha már megfelelő támogatás van az ötlet mellett. |
Quote:
1. a tolisnak nem kell katmorálváltozás, mert van neki elég, ha jól csinálja 2. a hadivaris tud ütni, hogy legyen katmorálja 3. akinek annyi esze van, hogy sima varist tart, az meg megérdemli az alacsony morált, más is szív ha értelmetlen felépítésű országot tart, miért pont a varis ne? Quote:
Én is nyitok 100 topicot és gondolkozzatok helyettem, hogy miért lenne jó :D Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:20. |