Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Win Vista (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=373)

Csokibácsi 04-03-2006 15:57

Quote:

Originally Posted by Steve
És mijez az Aero cuccos?

Lényegében a Vista grafikus motorjának a neve. Ettől lesz majd szép 3d-s meg áttetsző minden.
Meg emiatt kell a gépbe directx 9.0-ás VGA, feltéve, hogy vizuális orgazmusra vágysz :)

Quote:

Amúgy erről a media playeres cuccról megaz exploleres botrányról hallottam énis. Tiszta Amerika! Akkor már notepadot se tegyenek bele meg paintet se, és főleg photoshop nem kell mert akkor nem kell mindenképp a konkurenciát letölteni...:D
A notepad meg a paint nem jó példa, csupán két kis vacak program, nem konkurenciája semminek.
Mondjuk az MP sem egy nagy durranás. Nem is értem miért megy rajta a vita, eddig sem használtam, ezután sem fogom, vinyón meg elfér :)
IE az kicsit komolyabb dolog, olyan szinten van beleépítve az oprendszerbe, hogy az pofátlanság ...

Steve 04-03-2006 17:34

Mongyuk sztem ha nem lenne IE alapból akkor meg azon menne a vita hogy nem tudnám letölteni az oldalakról még a böngészőket se:D
Sajna nem értek hozzá, de mongyuk az igaz hogy nekem még nem fordult meg a fejemben hogy mást használjak pedig biztos van jobb...:rolleyes:

Mondjuk a Microsoftot nem sajnálom, amennyit tökölni szoktak...:p

Csokibácsi 04-03-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by Steve
Mongyuk sztem ha nem lenne IE alapból akkor meg azon menne a vita hogy nem tudnám letölteni az oldalakról még a böngészőket se:D

FTP ;) (akkor is megvan a 10 karakter, jó?)

Ati 04-03-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
FTP ;) (akkor is megvan a 10 karakter, jó?)

No és FTP kliens-t honnan szedsz? :) Mert akkor már azt se szabad beletenni a Windows-ba. :D Marad azm, hogy elmész a boltbam, és veszel egy böngészőt is, hogy aztán letölthess valamit. ;)

Steve 04-03-2006 19:37

Köszi Ati hogy helyettem válaszoltál;)
/nekem uccse ment volna:o /:D

Csokibácsi 04-03-2006 19:59

Quote:

Originally Posted by Ati
No és FTP kliens-t honnan szedsz? :) Mert akkor már azt se szabad beletenni a Windows-ba. Marad azm, hogy elmész a boltbam, és veszel egy böngészőt is, hogy aztán letölthess valamit. ;)

Azért a parancssoros ftp kliens messze nincsen ám úgy beleépítve az oprendszerbe, mint az IE ;)
Nagyon nem mindegy ;)

Ati 04-03-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Azért a parancssoros ftp kliens messze nincsen ám úgy beleépítve az oprendszerbe, mint az IE ;)
Nagyon nem mindegy ;)

Tényleg, a parancssor! Ott is van egy csomó olyan poarancs, például a copy, a move és a delete, amik konkurenciái más programoknak, és micsoda versenyellenes, hogy ezeket beépítve adják! :D

Eszem megáll időnként, ez EU IQ-szintben alá akar menni az USÁ-nak, vagy mi van már? :DDDDDDDD

Csokibácsi 04-03-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Tényleg, a parancssor! Ott is van egy csomó olyan poarancs, például a copy, a move és a delete, amik konkurenciái más programoknak, és micsoda versenyellenes, hogy ezeket beépítve adják! :D

Eszem megáll időnként, ez EU IQ-szintben alá akar menni az USÁ-nak, vagy mi van már? :DDDDDDDD

Kicsit eltúloztad :)
Steve notepad és paint példáira is írtam, hogy nem jók, na ezek mégúgyse :))
Media player hajcibálásról is leírtam a véleményem lejjebb, szerintem is hülyeség, nem is értem.

IE sem érdekel, hogy benne van, mert az is elfér. Az a baj, hogy rettenet mód bele van gyúrva az oprendszerbe, ami nem jó dolog. De ezt is írtam lejjebb :)
Próbaképp üss felül egy magyar XP-n magyar IE-t, angol IE-vel, vagy fordítva.
Fél oprendszered magyar lesz, másik fele angol. No és ez csak egy dolog ... :)

Csokibácsi 04-03-2006 20:59

Egyébként lesz még itt balhé, ha az M$ a Vista részévé teszi az új webes keresőjét :) Márpedig ők megteszik :P
A Google meg ezt nem szeretné, szóval jön majd az egymáson való fogáskeresés, igazi ááámerikái módra.
Az EU most csak megmutatja, hogy a hülyeség nem USA privilégium :)

Davalon 04-05-2006 13:02

Nekem az nem tetszik benne, bár igazából nem olyan lényeges, hogy egy könyvtár esetében mutat párat annak tartalmából. Azaz, a könyvtár megnyitása nélkül látható, milyen típusú file-ok vannak benne, ez nyilván akkor érdekes, ha pl. személyes jellegű vagy egyéb képek vannak benne, a gépet pl. koleszban vagy bárhol többen használják, és ha nem is nyitja meg a másik könyvtárait, az elárul róla pár infót. Nem tudom, ennek mi értelme van. LÉnyegében úgy néz ki, mint ha egy könyvből kilógna néhány lap...
Szerintem baromság.

All times are GMT +1. The time now is 13:11.