Quote:
Originally Posted by Dus
(Post 219456)
Gúnyolódó, "én ezt is jobban tudom, pedig fingom sincs" stílussal...ÉN sem kérdezem meg állandóan Tőled, hogy milyen jó kis tippelgetéssel hoztad ki ezt meg azt Hódítóban. És kötözködni is kb. az oviban szokás, mégis évekig csináltad...Szóval ne add itt a szent embert, aki megmondja mit hol kell...
Nem árt elviselni, hogy ez nem a Hódító, és itt igenis lehet ember, aki jobban tud dolgokat mint Te...
Ha bármilyen mértékben is belegázolt volna a lelkembe, akkor nem ezt a reagot írtam volna. Semmi köze ehhez a lelkemnek, csak mivel foglamad sincsen az egészről, és ez látszik, nem kéne itt adnod, hogy pedig ez és az 14 sebzést ír, bla-bla-bla, hogy jött ki neked az 5, stb. Ez az ovis... :)
Felőlem off vége...Úgyis pár perc múlva itt az angol tanár. :)
|
Hagyd mar ezt a barom szoveget.
Ha tudod, valaszolj normalisan, ha nem, huzd meg magad.
Azt is normalis valasz, hogy "tudom, mert...."
az is, hogy "igy tapasztaltam, ezert igy gondolom", de ez esetben tenykent leirni kar.
A mostani kodositesed es ellensegeskedeset viszont ertelmetlen, es felesleges, a hoditot belekeverni meg plane hulyeseg volt...
Gondold at szepen, mit is akarsz mondani, ha sertegetni, azt nem itt kell, ha normalisan es ertelmesen valaszolni, akkor ne kodosits, hanem valaszolj normalisan, vagy ne is irj semmit. Ennyi. :)
|