Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Fesztiválok:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3587)

vityu 08-07-2009 14:25

Én 2 fesztiválon is voltam most, igaz mindkettőn dolgoztam, és nem jártam nagyon szórakozgatni. Azért jó volt. Efotton voltam meg campus fesztiválon.

Tsobi 08-07-2009 16:35

Magyar Szigetre nincs kedve valakinak kinézni? :)

Kutyuleee 08-07-2009 22:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 221091)
Én 2 fesztiválon is voltam most, igaz mindkettőn dolgoztam, és nem jártam nagyon szórakozgatni. Azért jó volt. Efotton voltam meg campus fesztiválon.

Campusra akartam menni de akkor tudtam hogy nem tudok szabit kivenni, azért nem is irtam a felsorolásba:(

Hex 08-07-2009 23:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 221099)
Magyar Szigetre nincs kedve valakinak kinézni? :)

épp ráérek :)

BimmBimm 05-31-2010 19:56

Alig halott fórum. Nem baj:)

Érik bennem az érzés, hogy mégis be kéne ruháznom egy SZIN bérletre. Bár hivatalos program még nincs, lehet hallani infókat.
Külföldi fellépők:
Parov Stelar, Scooter, Europe, Sugababes, N.O.H.A., Elite Force, Russkaja, Silent Disco
Meg ugye sok magyar is. Meg fognak árulni sört is szóval rossz nem lehet:D

Kutyuleee 05-31-2010 23:41

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 254517)
Alig halott fórum. Nem baj:)

Érik bennem az érzés, hogy mégis be kéne ruháznom egy SZIN bérletre. Bár hivatalos program még nincs, lehet hallani infókat.
Külföldi fellépők:
Parov Stelar, Scooter, Europe, Sugababes, N.O.H.A., Elite Force, Russkaja, Silent Disco
Meg ugye sok magyar is. Meg fognak árulni sört is szóval rossz nem lehet:D

Jó hogy így felhoztad:)
Ha már te emlitetted akkor a Szin-re lehet lenézek én is, bár ha végre addig lesz melóm:) de hál isten a fesztivál időszak vége fele szokott lenni, úgyhogy bármi megeshet:)

Viszont ami tuti nekem az a hegyalja idén is:) aki arra jön, az itt nyugodtan megkereshet privátban:) az év egyik legjobb hangulatú fesztiválja és leginkább nem a zene miatt, hanem a történelmi hangulatú város nyiltsága miatt is. mindenképp érdemes eljönni, mégha a fesztivál területre nem is vesz az ember jegyet, garantált a buli reggel 8tól hajnal 4-ig csak a városban is.:)

BimmBimm 06-01-2010 07:04

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 254571)
Jó hogy így felhoztad:)
Ha már te emlitetted akkor a Szin-re lehet lenézek én is, bár ha végre addig lesz melóm:) de hál isten a fesztivál időszak vége fele szokott lenni, úgyhogy bármi megeshet:)

Viszont ami tuti nekem az a hegyalja idén is:) aki arra jön, az itt nyugodtan megkereshet privátban:) az év egyik legjobb hangulatú fesztiválja és leginkább nem a zene miatt, hanem a történelmi hangulatú város nyiltsága miatt is. mindenképp érdemes eljönni, mégha a fesztivál területre nem is vesz az ember jegyet, garantált a buli reggel 8tól hajnal 4-ig csak a városban is.:)

Legalája?:)

Nekünk még a SZIN en kívül 1 nap EFOTT van betervezve, a Ganxsta Zolee és a Kartel, Tankcsapda kombinációra élvezve. De ez még nem biztos:)

BimmBimm 06-15-2010 16:47

Éééés megvettem a bérletet:) SZTE kedvezménnyel 13500 peták.
Amiken feltétlen ott szeretnék lenni:

Deák Bill Gyula, Parov Stelar Band (AT), Russkaja (RU/AT), Vad Fruttik, Colorstar, HS7, PUF, Alvin és a Mókusok, Depresszió, Europe (SWE), Kowalsky mega Vega, Scooter (DE), Supernem, Quimby, The Rasmus (FI)... :)

Vent 06-20-2010 08:26

2010. julius 5-tol ismet megrendezesre kerul a Rockmaraton fesztival, melynek az elozo evekhez hasonloan iden is a Malomvolgyi Arboretum (Pecs) ad helyet. A fesztival elonye a kellemes kornyezeten kivul, hogy nemcsak a rock zene neves kepviseloi lepnek majd szinpadra: lesz itt pop es blues zene rajongoinak is musor.

Aki nagy focirajongo, es nyomon koveti a vb merkozeseit, itt sem fog lemaradni semmirol, ugyanis a szervezok sorsatrakban orias kivetitoket helyeznek el vetites celjabol.

Emellett lesz filmvetites, fejtoro jatekok, karaoke, tehetsegkutato es vizespolo verseny, Erotikus Industrial Party...

A reszletesebb programokrol, szallaslehetosegekrol, stb a fesztival hivatalos honlapjan lehet tajekozodni.

szotyi 06-20-2010 10:00

Sörfesztivál

Kőrnyei sörfesztivál 2010.Július 9-10-11

All times are GMT +1. The time now is 00:50.