![]() |
Én 2 fesztiválon is voltam most, igaz mindkettőn dolgoztam, és nem jártam nagyon szórakozgatni. Azért jó volt. Efotton voltam meg campus fesztiválon.
|
Magyar Szigetre nincs kedve valakinak kinézni? :)
|
Quote:
|
Quote:
épp ráérek :) |
Alig halott fórum. Nem baj:)
Érik bennem az érzés, hogy mégis be kéne ruháznom egy SZIN bérletre. Bár hivatalos program még nincs, lehet hallani infókat. Külföldi fellépők: Parov Stelar, Scooter, Europe, Sugababes, N.O.H.A., Elite Force, Russkaja, Silent Disco Meg ugye sok magyar is. Meg fognak árulni sört is szóval rossz nem lehet:D |
Quote:
Ha már te emlitetted akkor a Szin-re lehet lenézek én is, bár ha végre addig lesz melóm:) de hál isten a fesztivál időszak vége fele szokott lenni, úgyhogy bármi megeshet:) Viszont ami tuti nekem az a hegyalja idén is:) aki arra jön, az itt nyugodtan megkereshet privátban:) az év egyik legjobb hangulatú fesztiválja és leginkább nem a zene miatt, hanem a történelmi hangulatú város nyiltsága miatt is. mindenképp érdemes eljönni, mégha a fesztivál területre nem is vesz az ember jegyet, garantált a buli reggel 8tól hajnal 4-ig csak a városban is.:) |
Quote:
Nekünk még a SZIN en kívül 1 nap EFOTT van betervezve, a Ganxsta Zolee és a Kartel, Tankcsapda kombinációra élvezve. De ez még nem biztos:) |
Éééés megvettem a bérletet:) SZTE kedvezménnyel 13500 peták.
Amiken feltétlen ott szeretnék lenni: Deák Bill Gyula, Parov Stelar Band (AT), Russkaja (RU/AT), Vad Fruttik, Colorstar, HS7, PUF, Alvin és a Mókusok, Depresszió, Europe (SWE), Kowalsky mega Vega, Scooter (DE), Supernem, Quimby, The Rasmus (FI)... :) |
2010. julius 5-tol ismet megrendezesre kerul a Rockmaraton fesztival, melynek az elozo evekhez hasonloan iden is a Malomvolgyi Arboretum (Pecs) ad helyet. A fesztival elonye a kellemes kornyezeten kivul, hogy nemcsak a rock zene neves kepviseloi lepnek majd szinpadra: lesz itt pop es blues zene rajongoinak is musor.
Aki nagy focirajongo, es nyomon koveti a vb merkozeseit, itt sem fog lemaradni semmirol, ugyanis a szervezok sorsatrakban orias kivetitoket helyeznek el vetites celjabol. Emellett lesz filmvetites, fejtoro jatekok, karaoke, tehetsegkutato es vizespolo verseny, Erotikus Industrial Party... A reszletesebb programokrol, szallaslehetosegekrol, stb a fesztival hivatalos honlapjan lehet tajekozodni. |
Sörfesztivál
Kőrnyei sörfesztivál 2010.Július 9-10-11
|
All times are GMT +1. The time now is 00:50. |