Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   FireFox 3.5 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3563)

Csokibácsi 07-02-2009 17:47

Tegnap jobban megnézegettem, de az agyonajnározott Tracemonkey-tól nem estem hasra. A Webkit motoros böngészők megeszik reggelire (Chrome, Safari 4.0 - bár ez utóbbi meg a CPU-t eszi meg reggelire ebédre és vacsira is).
Pedig erre gyúrtak kegyetlenül :) Mondjuk nem megalázó a különbség. A megalázó különbséget minden téren az IE szenvedi el az összes többi böngészőtől.

Aki frissít, ellenőrizze előbb, hogy a használt kiterjesztéseinek van-e 3.5 kompatibilis verziója, mert lehet, hogy koppan.

szamóka 07-02-2009 17:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217979)
Magyarra bizti nem... Így is elég zavaró, hoyg néhány progi valamiért úgy gondolja, hogy nekem márpedig magyar fordítást kell mutatni.

Miért zavaró? Beszéled a nyelvünket, nem?;)

Ati 07-02-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 217981)
Miért zavaró? Beszéled a nyelvünket, nem?;)

Bevallom, hogy az erőltetett fordításoknál jobbszeretem az érthető eredetit. :)

Fájl, menedzsment, dizájn, ......... :)

Csokibácsi 07-02-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217979)
A Gugli is következetlen, mert valamelyik gépen be tudom állítani, hogy nekem ne magyar kezdőlapot adjon, máshol pedig (ugyanarra a felhasználóra) mindig magyart ad, akármit állítok. :( Megoldottam, mert már annyit hazsnáltam a nyelvátváltását, hogy eleve azt az oldalt ajánlja fel a címsorban, amiben mögé van biggyesztve a nyelvváltó paramétere. De az elején zavaró volt... :)

Bár off, de ezzel még egy gépen sem szembesültem, mindig sikerült az angol oldalt kezdőnek állítani :)

szamóka 07-02-2009 17:54

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 217980)
Tegnap jobban megnézegettem, de az agyonajnározott Tracemonkey-tól nem estem hasra. A Webkit motoros böngészők megeszik reggelire (Chrome, Safari 4.0 - bár ez utóbbi meg a CPU-t eszi meg reggelire ebédre és vacsira is).
Pedig erre gyúrtak kegyetlenül :) Mondjuk nem megalázó a különbség. A megalázó különbséget minden téren az IE szenvedi el az összes többi böngészőtől.

Aki frissít, ellenőrizze előbb, hogy a használt kiterjesztéseinek van-e 3.5 kompatibilis verziója, mert lehet, hogy koppan.

Érezhető sebességjavulást tapasztaltam az eddig tetű kínai proxy-k használata esetén, nekem eddig tetszik ez a 3.5.

Csokibácsi 07-02-2009 17:56

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 217986)
Érezhető sebességjavulást tapasztaltam az eddig tetű kínai proxy-k használata esetén, nekem eddig tetszik ez a 3.5.

Nekem is, félre ne érts :) Csak a javascript motor sebességéről beszéltem, a fejlesztők is folyton azt emelték ki, hogy demárpedig az húdehúú lesz. Közben persze a konkurencia sem ült tátott szájjal :)

Ati 07-02-2009 17:59

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 217980)
megalázó különbséget minden téren az IE szenvedi el az összes többi böngészőtől.

Én olvastam az IE honlapján, hogy biztonság egyedül az IE-ben van, semelyik másik böngészőben nincs. Én hiszek nekik. :p :D:D:D

Csokibácsi 07-02-2009 18:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217989)
Én olvastam az IE honlapján, hogy biztonság egyedül az IE-ben van, semelyik másik böngészőben nincs. Én hiszek nekik. :p :D:D:D

Kihagyhatták a jelentéktelen "hole" szócskát a security szó mellől, de majd a következő service packban javítják ezt az apró hibát :)

Csokibácsi 07-02-2009 18:06

Akinek van fent IE 8-a, legyen kedves lőjön már egy screenshotot az
Acid3 tesztről, azt még nem láttam :)

szamóka 07-02-2009 18:07

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 217988)
Nekem is, félre ne érts :) Csak a javascript motor sebességéről beszéltem, a fejlesztők is folyton azt emelték ki, hogy demárpedig az húdehúú lesz. Közben persze a konkurencia sem ült tátott szájjal :)

A Chrome béta annak idején nem mászott fel a gépemre, az általam használt Safari meg eléggé butácska (bár a MUD-ot kipróbáltam vele, egész jól tekeri), úgyhogy az új FF nekem húdehúú.

All times are GMT +1. The time now is 00:30.