![]() |
Quote:
|
Egyébként ajánlom figyelmedbe ezt a témát, Attila, nagyon hasonló volt a szitu:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1339 |
A fedezés is jó dolog!
"Amit raktak délig leomlott estére. Amit raktak estig leomlott röggere" szóval fedezünk ,és átadjuk szépen:D Talán megpróbáljuk,mert még ez is egy megoldásnak tűnik... |
Quote:
|
Quote:
Elolvasom:) |
Quote:
Piacon nem kapsz, de eszed ágában sincs máshogy megoldani. Akkor ez van. |
Én naiv.. miért gondolom,hogy ebben Pool keze is bennevan? :p :rolleyes:
|
Volt egyszer egy hasonló mizériám nekem is.. akkor 24 körre támadott ki az illető játékos,s mivel alulról nem voltam veszélyeztetve senkitől,felülről is csak Tőle,felhúztam gyorsan még 20% barackot,tele vettem magam lóval és szembementem vele.
Ilyenkor azonban jön a kisördög és financiálisan hat a játékostársakra. Ugyanis a kitámadó mellett pár körre (2-3) volt egy nagyon kedves,régi ismerősöm szintén a topban. Mivel a kitámadó védeni nem tudta volna az egyébként 'gigantikus:p' seregem,úgy döntött,hogy egy jelentős összeget felajánl az ismerősömnek cserébe azért,hogy az szövetséget köt vele és behívja az íjait. Így is tettek,védték a seregem,viszont ettől kezdve nem jött rám több sereg felülről és gond nélkül teljesíteni tudtam a csoportot. Attila:)alegjobbfejnek talán ezt kéne megpróbálni. :) |
Ilyen velem csak angolban történt mg. 8-12 körről jöttek le és akármit csináltam nem tudtam haladni. Én töröltem azt az országomat ( vagy szabiztam és lejárt a 90 nap).
|
Quote:
:D |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |