Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   10. TESZT: Indulás, második felvonás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3514)

Ildee 06-08-2009 14:55

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 214176)
Játék lassításán az is segítene, ha a magasabb karik a kisebb mobokért már csak jelképes TP-t kapnának. Kénytelen lenne menni más nagyobb mobokat keresni. Tehát ne takarítózzon már a játékos az első 10-15 szinten. Pl. 15-ös kari macskáért kutyáért már csak 1-2 Tp-t kapna, Takarítóért is csak max. 10-et.

Mondjuk már meg is vétóznám ezt a hozzászólást, mert a játékosok fejlődésével később egyre csak újabb és újabb mobokat kellene kitalálni :D

Később? Ilyen lassú haladással 10 év múlva se fogsz zsiványt ölni.

Ati 06-08-2009 14:55

Quote:

Játék lassításán az is segítene, ha a magasabb karik a kisebb mobokért már csak jelképes TP-t kapnának. Kénytelen lenne menni más nagyobb mobokat keresni. Tehát ne takarítózzon már a játékos az első 10-15 szinten. Pl. 15-ös kari macskáért kutyáért már csak 1-2 Tp-t kapna, Takarítóért is csak max. 10-et.

Mondjuk már meg is vétóznám ezt a hozzászólást, mert a játékosok fejlődésével később egyre csak újabb és újabb mobokat kellene kitalálni :D

Ha folyamatosan leragadsz egy fajtánál, akkor egy idő után egyre kevesebbet kapsz értük. Ez az elején még nem jelentkezik, hogy el tudj indulni rendesen.

Ati 06-08-2009 14:56

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 214179)
Később? Ilyen lassú haladással 10 év múlva se fogsz zsiványt ölni.

Lassú? A tervezetthez képest sokkal gyorsabban haladtok. :(

Ildee 06-08-2009 14:58

Nem sikerült megismételni :)

Toto 06-08-2009 15:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214180)
Ha folyamatosan leragadsz egy fajtánál, akkor egy idő után egyre kevesebbet kapsz értük. Ez az elején még nem jelentkezik, hogy el tudj indulni rendesen.

Azért vannak majdnem egyforma szintű mobok. Ha csökken a macskáért kapott tp, akkor megyek kutyára. Egy idő múlva a macska is visszaáll az eredeti tp-re. Vagy nem jól tudom?

Ildee 06-08-2009 15:05

Megint előjött amit írtam fent, szóval megismételtem :)

Ati 06-08-2009 15:07

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 214184)
Megint előjött amit írtam fent, szóval megismételtem :)

Mi ellen, tuti máshol vagy-e, miért vagy máshol? :)

Valaki más találkozott ezzel?

Ati 06-08-2009 15:08

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 214183)
Azért vannak majdnem egyforma szintű mobok. Ha csökken a macskáért kapott tp, akkor megyek kutyára. Egy idő múlva a macska is visszaáll az eredeti tp-re. Vagy nem jól tudom?

Ha elkezd csökkenni, akkor a teljes maximumra már nem áll vissza.

Ildee 06-08-2009 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214186)
Mi ellen, tuti máshol vagy-e, miért vagy máshol? :)

Valaki más találkozott ezzel?

Tuti, hogy máshol vagyok, és miért? Hát pontosan azért hogy megismételjem a hibát. De eddig csak 2szer sikerült :) szóval az is lehet hogy valamelyiket benéztem. Az elsőnél biztos hogy máshol voltam.
Kutyát, macskát és egeret támadtam.

[HTPA]GeeForce 06-08-2009 15:20

Quote:

17. szintü vagyok, vagy mennyi, de már most nem találok takarítót egy szálat se...

ha 1 TP-ért kénekutyát ölnöm, törölném magam a játékból, és soha többé nem játszanék vele. :(

All times are GMT +1. The time now is 02:29.