Quote:
Originally Posted by Microby
(Post 214304)
Gnóm vagyok de nem vagyok kezdő nem csak költeni akarok katonaképzésből és ütésből szeretném később fenttartani magam. A célom nem a 3. szint lenne hanem a másodikból lefordulás. A kék számra megyek most. Azért kérdeztem ezt mert legutóbb menet közben gyűjtögettem mert ugye bár tolvaj voltam és azzal lehet. Úgy akarnám hogy összegyűjtök 1 milliárdot összeszedek már nem kell sok meg már nagyon unom és elindulok és közben ha lehet akkor kiárulok ha olyan van ezzel nincs gond. Később még nem tudom mire akarok váltani de nekem egyenlőre az ork még túl veszélyes.
|
Kezdem a végéről: orkkal ne legyél szerintem, pláne mf-ként ne, azaz úgy semmi esetre sem. Főleg ha tekiben van a pénzed. Azt gnómmal a legkönnyeb őrizgetni, az általam fentebb leírt módszerrel pl minimális odafigyeléssel el lehet kerülni az értékvesztést.
Közben, ha hadis vagy, érdemes fosztogatni, máshogy nagyon nem is lehet menet közben pénzhez jutni, még piacozással, de az kockázatos is és meg is köti a kezed a belépéseket tekintve. Törekedj arra, hogy ne kelljen a tartalékhoz nyúlnod a haladás során, azzal sokat tudsz spórolni.
Szóval én a helyedben gnómmal mennék, annyi kocsmával, hogy a katonai egységek száma/kocsmák száma 500 alatt legyen, ha csak kicsit is. Úgy nem fér át boldog-boldogtalan és tartja is a morálod.
Amúgy meg a szövizést tudom a legjobban ajánlani, egy szövivel lehet nagy pénzeket összeszedni. Felmentek pl. termelni egy csoport tetejére, meg ilyesmik... Amiket mf-ként ismerősök nélkül elég nehéz...
Quote:
Originally Posted by Microby
(Post 214304)
Ezt azért indítottam mert szerintem ez hasznos kérdés másoknak is.
|
Szerintem is hasznos lehet, és mivel nem vagy kezdő, ezért már mondd neked valamit az, hogy lehet tizensok milliárddal is rohangálni. Ha tudod, hogy lehet ilyet, és érdekel, akkor jó eséllyel megtalálod a módját, hogyan érheted el :)
|