![]() |
A Kézikönyvet mi írtuk, és a topicba is mi írunk neki... Szerintem már kezdi elveszíteni a fonalat szegény :D
Egy biztos tipp, amiben szerintem mindneki egyetért velem (ha nem, úgyis leírja:p): Félelfként legközelebb ne legyél Kereskedő, és ne tarts bankot. Jobban jársz, ha a kereskedő helyett: Tudós, Tolvaj, Túlélő, stb stb vagy. A Kereskedő a bankbónuszon kívül nem sok mindenre jó, mivel egy félelf nem tart bankot, vagy ha igen, irtó keveset. Tehát az előnyét kihasználni nem tudod. |
Szerintem még felejtős a tábornok személyiség is, valamint a gazdálkodó, és a harcos :)
|
Quote:
5. szinten, ahol sok a kezdő, roppant meglepetéseket tud okozni egy hadis feles. :D Anarchban, ha ügyesen lavírozol, simán elmegy a tábi, 5 helyett 6 sereggel tudsz kimenni. A gazdálkodónak is több értelme van, mint a kereskedőnek. (10%-kal kevesebb tanya kell.) Jó, a harcos elég gáz, de viccnek elmegy. (esetleg 2. szemnek, tábi mellé, anarchban, poénnak :D) A kereskedő viccnek is erős. :D |
Quote:
|
Quote:
Hiszen értelemszerűen a gazdálkodó személyiséggel ott lehet a legtöbb hektárt spórolni, ahol eleve a legtöbb tanya kell az ori ellátásához. A félelf meg tipikusan ilyen. Tanyafreeként természetesen nem jó a gazdálkodó, de a félelfek túlnyomó többsége nem tf. Amúgy meg egy tolis legyen tudós, utána jöhetnek a többi személyiségek, ha van több. Szerintem. |
Quote:
Igaz nem voltam még félelf, de ha lennék tf lennék :) |
Quote:
félelffel ha a bankok kamataiból valakinek több jön be, mint amennyit tud lopni, akkor 100%-os bizonyossággal megállapíthatja magáról, hogy nem neki való a félelf faj... Ne haragudjatok az őszinteségért, de szerintem a félelfhez nem illik a kereskedő, távolról sem. Félelfről van szó... Egy mf félelffel csak egy jól felépített tanyafree félelfet nem lehet lelopni, mindenki mást igen. Nos, ha mindenkihez beférsz, akkor elég gyászosnak kell lennie a csoportnak, hogy a kereskedő személyiség megérje. |
Quote:
Akarhatok tanyafree lenni, ha olyan a csoport ami nem tud eltartani elég gabonával. Azt mondanom sem kell, hogy tanyafreeként gabonát lopni megint cink, nem azért épülsz tf-re, hogy utána az önellátásért kelljen lopkodni kezdőket :D |
Sziasztok...
A tornyos íjászom védő értékét nem igazán értem.. Kérlek segítsetek nekem.. Ha van mondjuk valakinek... 300 hektárja. 35 őrtornya...40% lakáshelyzeti tekercse. 30% hadügyi tekercse ....és a tornyokban 1800 íjásza....akkor mennyi a védőértéke pontosan???? A toronyban az íjászok védőértéke állítólag duplázódik... vagy nem?? Ez külön számít a tornyok alap védőértékétől???? Hogy van ez légyszi írjátok le nekem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:07. |