![]() |
Quote:
De, tudod mit? Hagyjuk :D |
Quote:
Ne haragudj, de vagy leírod rendesen az egészet, vagy kár ezzel a fórumot terhelni. Egészen biztos, hogy nem érek arra rá, hogy betűnként kelljen belőled kihuzogatni, hogy mit is akarsz mondani. |
Quote:
900 hekiig lehet menni ütéssel is 5-ben, de a szövim már 905-nél jár... Ebben mit nem lehet érteni? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Úgy kb semmit nem írtál le, és mivel tapasztalat, hogy elég szétszórva írod az üzeneteket, ahova épp véletlenszerűen sikerül, még abban sem lehetek 100%-ig biztos, hogy ezt ide szántad. |
Quote:
most én 900-on vok, Ő meg 905 hekin, pedig ha jól tom a max 5-ösön a 900 heki fedezve/szövihelpként meg a 810 engem csak az érdekel, hogy tudott 900 felé menni, mikor másik szövim ütött és a földből már 0 hektárt kapott, mert 900-on volt... és ma foglalt 13 hektárt, igy lett 905 hekis |
Quote:
|
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 14 hektár földet, ebből a következő 0 hektárt kaptad: Semmi.
Ezt kapta a 900 hekis szövim Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 13 hektár földet A 905 hekis szövim meg ezt, igy lett neki 905 |
Quote:
Nekem ez ugrott be :) Az éjjel elcsábítottam egy tizenhat éves szűzlányt! - Na de, Grün úr! - méltatlankodik a pap. - Ön hívő ember, mindennap a zsinagógában imádkozik. Miért nekem mondja ezt el, miért nem a rabbinak? - Miért, miért? Mert mindenkinek el akarom mondani! ... |
Nekem meg van egy olyan tippem is, hogy 819 hektaron elindit vki 81 hektart fedezni, es feluti magat 900-ig.
Persze lehet, hogy a.) 819 hektar utan nem engedi fedezni (de miert ne engedne?) b.) amikor 900 hektar vagy afelett bejonne a fedezes, 0 hektaros lesz. ( ez ertelmes lenne) (vagy kipotolja 900ig) tipp2: pl 899 hektaron inditott utesek nem csonkolodnak 900 hektaron. |
All times are GMT +1. The time now is 11:17. |