Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   háború-pusztítás/mészárlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3477)

Kutyuleee 05-10-2009 14:50

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 210911)
túl sok a pontkülönbség, szerintem ezért :)

jelenleg 1k pontonként 1%-al kevesebb és ez lineárisan változik:) ezért lehet A-ban kati befokozással vagy bontással 100k pontra menekülni magas hekin:)

Szerintem amúgy írj supporta, mert lehet a hiba a rendszerben van vmiért:) pl, hogy te annyira jó fej vagy és tudják, hogy nem akarsz nagy kárt okozni így a harcos +10% helyett neked minusz 30%-ot ad:D

J.Ati 05-10-2009 14:55

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210915)
Nem lehet, hogy előtte már többször is mészizted? Nem tudom, csak egy tipp...
Nálunk egyszer volt ilyen, hogy hiába alulról ütöttem én is, mégis sokkal kevesebb hullott tőlem, mint az egyik szövimtől (aki nem harcos)
Azt gondoltam, hogy azért mert előtte már kapott tőlem rendesen az illető, míg a szövijeimtől nem.

Előtte én nem ütöttem őt.
Részemről csak az 1 puszti meg az 1 mészár volt.
Összesen meg csak 5 sereget kapott.

J.Ati 05-10-2009 14:56

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 210916)
jelenleg 1k pontonként 1%-al kevesebb és ez lineárisan változik:) ezért lehet A-ban kati befokozással vagy bontással 100k pontra menekülni magas hekin:)

Szerintem amúgy írj supporta, mert lehet a hiba a rendszerben van vmiért:) pl, hogy te annyira jó fej vagy és tudják, hogy nem akarsz nagy kárt okozni így a harcos +10% helyett neked minusz 30%-ot ad:D

Oké:)
Akkor ebből support lesz.
Aztán remélem nem úgy van ahogy írtad:D
Ennyire nem akarok jó fej lenni:cool:

Remedy 05-10-2009 15:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 210917)
Előtte én nem ütöttem őt.
Részemről csak az 1 puszti meg az 1 mészár volt.
Összesen meg csak 5 sereget kapott.

Ket tippem van.

1. Te nem toliztad variztad esetleg sokat? (autovedelem)
2. Vhogy kozos iptek volt a celponttal, es emiatt csokkent a "zsakmany" (mobilnet, etc...)

J.Ati 05-10-2009 15:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 210919)
Ket tippem van.

2. Vhogy kozos iptek volt a celponttal, es emiatt csokkent a "zsakmany" (mobilnet, etc...)

Az 1-esre gondoltam én is,mert tolikkal öltem ezerrel, de erre azt mondták nekem, hogy az a hadit nem befolyásolja.

A 2-est kizártnak tartom.

Remedy 05-10-2009 15:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 210920)
Az 1-esre gondoltam én is,mert tolikkal öltem ezerrel, de erre azt mondták nekem, hogy az a hadit nem befolyásolja.

A 2-est kizártnak tartom.

Ne hallgass rajuk. :)

J.Ati 05-10-2009 15:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 210919)
Ket tippem van.

Az 1-esre van egy súgó részlet.

"Számok

Néhány akció (varázslók meggyilkolása, emberrablás, gyújtogatás, katonák gyilkolása, tűzgolyó, földrengés, tolvajok mérgezése) automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik, és körönként csökken. Erre a tényezőre nincsen rálátásod, így ezen akciók eredményességének számításakor ezt a bizonytalansági tényezőt is kalkuláld be."

Szóval gyújtottam szépen,de a hadit a súgó szerint nem befolyásolja.

Ati 05-10-2009 16:52

Nem tudok róla, hogy a MUD-ban lenne mészárlás vagy pusztítás.

Ati 05-10-2009 16:53

Átmozgatva a helyére, de légyszi figyeljetek arra, hogy hova nyitjátok a témát. Köszi.

Barbara 05-11-2009 09:13

?

Egészen biztos h ugyanabban a körben ért oda és előbb indítottad?
Szövid alattad volt v feletted?

Sztem csinálj egy második próbát. Ha van autovédelem abból látszani fog. Kizárt h lenne hatása a hadi cselekményekre.
Esetleg bontott-újraépített. Szövid alattad volt célpont elrontotta és pont közétek érkezett. Nézd meg mennyi van neki építés alatt. Tippre vagy 300 heki.
Másik h ráadásul szövid ért oda előbb. A többi kb kijön. A 3*annyi elhulló vari toli lakos egység sok.

All times are GMT +1. The time now is 07:35.