![]() |
Quote:
Szerintem amúgy írj supporta, mert lehet a hiba a rendszerben van vmiért:) pl, hogy te annyira jó fej vagy és tudják, hogy nem akarsz nagy kárt okozni így a harcos +10% helyett neked minusz 30%-ot ad:D |
Quote:
Részemről csak az 1 puszti meg az 1 mészár volt. Összesen meg csak 5 sereget kapott. |
Quote:
Akkor ebből support lesz. Aztán remélem nem úgy van ahogy írtad:D Ennyire nem akarok jó fej lenni:cool: |
Quote:
1. Te nem toliztad variztad esetleg sokat? (autovedelem) 2. Vhogy kozos iptek volt a celponttal, es emiatt csokkent a "zsakmany" (mobilnet, etc...) |
Quote:
A 2-est kizártnak tartom. |
Quote:
|
Quote:
"Számok Néhány akció (varázslók meggyilkolása, emberrablás, gyújtogatás, katonák gyilkolása, tűzgolyó, földrengés, tolvajok mérgezése) automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik, és körönként csökken. Erre a tényezőre nincsen rálátásod, így ezen akciók eredményességének számításakor ezt a bizonytalansági tényezőt is kalkuláld be." Szóval gyújtottam szépen,de a hadit a súgó szerint nem befolyásolja. |
Nem tudok róla, hogy a MUD-ban lenne mészárlás vagy pusztítás.
|
Átmozgatva a helyére, de légyszi figyeljetek arra, hogy hova nyitjátok a témát. Köszi.
|
?
Egészen biztos h ugyanabban a körben ért oda és előbb indítottad?
Szövid alattad volt v feletted? Sztem csinálj egy második próbát. Ha van autovédelem abból látszani fog. Kizárt h lenne hatása a hadi cselekményekre. Esetleg bontott-újraépített. Szövid alattad volt célpont elrontotta és pont közétek érkezett. Nézd meg mennyi van neki építés alatt. Tippre vagy 300 heki. Másik h ráadásul szövid ért oda előbb. A többi kb kijön. A 3*annyi elhulló vari toli lakos egység sok. |
All times are GMT +1. The time now is 07:35. |