Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Asztali PC vásárlásához tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3462)

Ati 04-29-2009 10:42

Az Eee Pc-ket nézted? http://eeepc.asus.com/global/index.html

Picik, ez nem tudom mennyire szempont. Nálam ha vennék, akkor ez lenne a fő szempont, de ha állandóan ezen dolgozol, akkor lehet, hogy kényelmetlen. Huzamosabb ideig sose használtam ilyet, úgyhogy tapasztalatom nincs velük. Múltkor az egyik T-Pontban láttam még egy aranyosan kicsit, amíg vártam az ügyfélszolira.

Phoenix 04-29-2009 10:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209716)
A Fallout 1-et biztos bírni fogja a kinézett gép. :) Azt én is kipróbáltam. :) Tovább nem jutottam a történetben. :)

A Fallout 2-őt még ajánlom figyelmedbe :) Összetettebb mint az első, jobb történettel, bár grafika maradt ugyanaz. :)

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 209718)
Mindenképpen új :)
Használnám netelésre, meg filmnézésre, meg diplomamunkaírásra (arra sztem bármi jó), játszani csak hódot játszok, meg majd Mudot szeretnék nagyon :) de azt sem bánnám ha az aksija is bírná, a jelenleginek kezdetben is csak 30 percig bírta :( mára kb 2 percet bír ki :)

Keret: Nem tudom a mai laptop árakat, a mostani laptopom 3 éve volt 150000, de 100-120nál többet nem adnék ki egy új laptopra.

Nézd meg ezt a két notit:
MSI VR630X-051HU

ASUS X51L-AP091

Ildee 04-29-2009 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209720)
Az Eee Pc-ket nézted? http://eeepc.asus.com/global/index.html

Picik, ez nem tudom mennyire szempont. Nálam ha vennék, akkor ez lenne a fő szempont, de ha állandóan ezen dolgozol, akkor lehet, hogy kényelmetlen. Huzamosabb ideig sose használtam ilyet, úgyhogy tapasztalatom nincs velük. Múltkor az egyik T-Pontban láttam még egy aranyosan kicsit, amíg vártam az ügyfélszolira.

Nézni nem néztem neten, csak hallottam róla, hogy olcsó és pici, és persze élőben is láttam olyat :)
Tetszett, de mivel tvém nincs és filmezni szeretek, továbbá igen mindent azon csinálnék, elég kényelmetlen lenne hogy kicsi. Bár az is igaz, hogy a mostanin lehetne filmezni :)
De ezt szerintem megörökli a húgom, ha lesz nekem másik :)

laci 04-29-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209716)
A Fallout 1-et biztos bírni fogja a kinézett gép. :)

Annál azért sokkal többet :)

Ati 04-29-2009 11:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 209723)
Annál azért sokkal többet :)

Azt nem tudom, nálam itt merülnek ki az erőforrásigényes játékok. :D

Ildee 04-29-2009 11:12

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Nézd meg ezt a két notit:
MSI VR630X-051HU

ASUS X51L-AP091

Megnéztem és tetszenek, de nem értek hozzá, nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb. A zárójelben lévő összeg az a netes rendelésre vonatkozó ár?

Ati 04-29-2009 11:13

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 209726)
Megnéztem és tetszenek, de nem értek hozzá, nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb. A zárójelben lévő összeg az a netes rendelésre vonatkozó ár?

Jól hangzana, de sajna csak az áfa nélküli nettó ár. :)

Ipont különben tudom én is ajánlani. Igaz csak egyszer rendeltem tőlük, de akkor nagyon korrektek voltak, jó áron, házhozszállítással.

Ildee 04-29-2009 11:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209727)
Jól hangzana, de sajna csak az áfa nélküli nettó ár. :)

Ipont különben tudom én is ajánlani. Igaz csak egyszer rendeltem tőlük, de akkor nagyon korrektek voltak, jó áron, házhozszállítással.

A francba :D

Phoenix 04-29-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 209726)

A két noti árban és tudásban szinte megegyezik. Ami különbség van közöttük, hogy az Asus 2,8kg, az MSI csak 2,5kg, az MSI-nek kicsit nagyobb a képernyője...kb 1,5 cm-rel. Kb ennyi a különbség. Lényegében mindkettő ugyanazt tudja, de arra figyelj, hogy egyiken sincs operációs rendszer, szval azt vásárlás után telepíteni kell. :)

Szval, amelyik jobban tetszik kinézetre, azt válaszd :)

Ildee 04-29-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209731)
A két noti árban és tudásban szinte megegyezik. Ami különbség van közöttük, hogy az Asus 2,8kg, az MSI csak 2,5kg, az MSI-nek kicsit nagyobb a képernyője...kb 1,5 cm-rel. Kb ennyi a különbség. Lényegében mindkettő ugyanazt tudja, de arra figyelj, hogy egyiken sincs operációs rendszer, szval azt vásárlás után telepíteni kell. :)

Szval, amelyik jobban tetszik kinézetre, azt válaszd :)

Köszi a segítséget, ha veszek az nem ma lesz, de tájékozódni érdemes :)

Op rendszer nem gond :)

All times are GMT +1. The time now is 23:50.