Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   7. TESZT: Klánháború alapok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3459)

Dus 04-29-2009 05:48

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 209686)
Én tényleg szívesen háborúztam volna de végülis 2 csata után eltűnt Dus, nem gondolom hogy megfutamodott, csak nincs itt.
Amit érdekesnek találok, hogy meghalok és amikor kiérek a labirintyóbol 5 ÉP-vel már ő ronthat is rám újra... Hullajó :) De mondjuk megszívta mert még élt a 7 elitem és lecsapták:p de akkoris... vagy dekkoljak egy darabig az alvilágban? Tényleg ott lehet harcolni? :):p
Am hibát nem találtam. Bimm2-nek gyakorta kiírta hogy probléma a nettel de már helyre is jött, de csak neki, a másik 2 karimnak nem.
Egyetemről természetesen nem tudtam firefox-al belépni a játékba, tehát szerintem flash verziótól függ.

Egyszerűen a netem megszűnt létezni :mad:
Egyik pillanatban játszottam, másikba kiírta, hogy kidobott a szerver,majd 10 percen keresztül egy oldal sem jött be, így elmentem aludni :(

De legalább 1. a klán :D

Dus 04-29-2009 14:34

Ati, nem lehetne megoldani, hogy a barakkból kiszedni is lehessen egységeket?? Legalább úgy, hogy elküldöm?? Mondjuk a klánvezér...

Ati 04-29-2009 14:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209746)
Ati, nem lehetne megoldani, hogy a barakkból kiszedni is lehessen egységeket?? Legalább úgy, hogy elküldöm?? Mondjuk a klánvezér...

Ha lebontod a barakkot, akkor elmennek. Miért akarsz elküldeni onnan egységeket?

Dus 04-29-2009 14:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209747)
Ha lebontod a barakkot, akkor elmennek. Miért akarsz elküldeni onnan egységeket?

Mert valaki berakott sima munkásokat, és én eliteket szeretnék a helyükre...és ezért nem igazán bontanám le és építeném vissza abarakkot :D

Ati 04-29-2009 14:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209748)
Mert valaki berakott sima munkásokat, és én eliteket szeretnék a helyükre...és ezért nem igazán bontanám le és építeném vissza abarakkot :D

Okay, felírva, mint igény. Szerencsére a klánháborút remekül lehet enélkül is tesztelni. ;)

Dus 04-29-2009 14:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209749)
Okay, felírva, mint igény. Szerencsére a klánháborút remekül lehet enélkül is tesztelni. ;)

:D
Ha tudnám ki az a aklán aki megtámadott, hidd el, tesztelném :D

Phoenix 04-29-2009 15:46

Klánháborúban nem lehet több tagot felvenni, de csapattagot igen...ez így jólvan?

Ati 04-29-2009 15:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209752)
Klánháborúban nem lehet több tagot felvenni, de csapattagot igen...ez így jólvan?

A külső csapattagok nem szereznek tapasztalati pontot a klánháborúban. Ez a része tehát rendben van. Felvet ez egy tapasztalati pont elszámolási kérdést, amit felírtam magamnak egyelőre.

[HTPA]GeeForce 04-29-2009 16:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209753)
A külső csapattagok nem szereznek tapasztalati pontot a klánháborúban. Ez a része tehát rendben van. Felvet ez egy tapasztalati pont elszámolási kérdést, amit felírtam magamnak egyelőre.

Szerintem ez így jól van. (Én voltam az, aki nem kapott TP-t. :D)
Hiszen én nem klánháborúztam, csak követtem valakit, aki klánháborúzott.
A győztes csatáért járó jutalmamat szeirntem ne a rendszer ossza ki, hanem az, akinek segítettem...

Ez olyan, mintha zsoldoshadsereget fogadott volna.

Úgy vélem, nekem nem járna a rendszertől ezért semmi, hiszen én haszonleső voltam, nem háborús fél. (Meg ugye akkor már ezt is kipróbáltuk, ha már egyszer azért vagyunk itt, hogy teszteljünk)

BimmBimm 04-29-2009 16:19

Hozzáfűzném hogy egy 5-ös vonatot vezérelni már kicsit nehezére esik a rendszernek, elég lassan tudunk így lépkedni, de érthető hogy nem nagyon lehet gyorsítani.
Maga a kláncsata sajna nem került kimásolásra mert elég hosszú lett.

A varázslatok kék színéről is nyilatkozom most: nekem tetszik! :)

All times are GMT +1. The time now is 03:50.