Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hatodik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3458)

Ati 04-27-2009 21:48

FRISSÍTÉS!

Először is lehet, hogy lesz még most pár újraindítás, ha nem sikerült volta tökéletesre ez a frissítés... ;)

És akkor a változások:

1. Lehet minden mezőn (réten) levő területre várost alapítani.
  2. Nevet kaptak végre az ültetvények.
  3. Az építhető épületek is abc sorrendbe kerültek.
  4. Az építés elkezdése után visszakapod a térképet, hogy ne egy üres menüt kelljen bámulni.
  5. Bekerült a szőlőprés, ez valamiért az előbb kimaradt.
  6. A kenyérsütés egy kicsit fel lett turbózva, hogy ennyi várakozással ne csak egy kenyeret tudj sütni.
  7. Szakadással kapcsolatban még mindig vannak módosítások, most 2x szól, mielőtt kidob, és a kezelőfelületet is megpróbálja ilyenkor rávenni arra, hogy valami életjelet adjon magáról, hátha ki se kell dobnia.

Ati 04-27-2009 22:26

Gee: a szakadással tudtál-e valamit kezdeni, illetve most tudsz-e?

Phoenix: ha a routered újraindul, akkor most vissza tudsz-e lépni 1-2, max 3 perc múlva?

Phoenix 04-27-2009 22:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209567)
Phoenix: ha a routered újraindul, akkor most vissza tudsz-e lépni 1-2, max 3 perc múlva?

Ha megint megtörténik, akkor majd számolom :) Ma kb 5ször indult újra és 3szor fagyott be a firefox...szval volt időm tesztelni :)

Padlócsempe 04-27-2009 22:59

Mikor lisztet csináltam, és mégegyszer rákattintottam a lisztkészitésre azt irta: Előbb fejezd me amit csinálsz

Tripartitum 04-27-2009 23:03

Városépítés

Sikerült várost alapítanom, de a kis szekeret még üresen se tudtam elhúzni a városig (kicsit távolabb építettem az úttól:))
Bentről a munkahelyemről IE-ről (olyan 20 óra körül) megpróbáltam belépni, de szerver nem elérhető jelentést kaptam:(

Ati 04-27-2009 23:11

Quote:

Originally Posted by Tripartitum (Post 209572)
Sikerült várost alapítanom, de a kis szekeret még üresen se tudtam elhúzni a városig (kicsit távolabb építettem az úttól:)

Szekérrel csak úton közlekedhetsz.

Tripartitum 04-27-2009 23:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209578)
Szekérrel csak úton közlekedhetsz.

El is adtam :)
munkásaim nem tudnak segíteni a cipekedésben?

Dus 04-27-2009 23:15

Quote:

Originally Posted by Tripartitum (Post 209580)
El is adtam :)
munkásaim nem tudnak segíteni a cipekedésben?

De ...

BimmBimm 04-27-2009 23:19

Összegzés

Próbálgattam a klánbalépést, miután elfogadtam a másik kariat, a másikban rákattintottam a jelentkezés megszakítására, de helyesn működött mert beadott a klánba. Meg különböző kombinációkban próbáltam hibára bírni, de nem sikerült. Jól működött. Talán annyi, hogy ha kilépek a klánból, akkor a baloldali menü nem frissül, ugyanúgy mutat mintha bent lennék, csak ha elkattintok más fülre majd vissza, akkor mutatja a klánok listáját.

Építkezés szépen megy, építettem egy raktárat csak nem tudom semmire használni :)

Kis variálás:
Volt 1 katonám és 8 munkásom. Odamentem a barakomhoz és elkezdtem egy elitképzést, majd a katonámat betettem a barakba és elkezdtem katonát képezni valamint toborozni. Ment mind3. Végül lett 8 munkásom és egy elitem, valamint katona a barakban. Nem az elitnek kellene a barakban lenni és nálam egy katonának? Ill. a most a barakban lévő katonát sajna nem tudom képezni, meg kell cseréljem az elittel. Nem tudom hogy ez így volt e kitalálva, mindenesetre leírtam. :)

Edit: jaa hogy nem lehet kiszedni a katonát... :S
Edit2: a másik fórumba kellett volna... bocsi

Dus 04-27-2009 23:24

Építettem egy postát, nem mást, postát. Amikor a helyi menübe megyek rajta, akkor tudok bort készíteni, de levelet feladni azt nem :D

All times are GMT +1. The time now is 18:46.