![]() |
Quote:
|
Quote:
|
FRISSÍTÉS!
Ami változott:
|
Quote:
Én is akarok ilyen hajót. :D |
Quote:
A következőket csináltam: -Nem álltam rajta, tényleg láttam a hajót. -Ráálltam, tényleg eltűnt -Kihajóztam, tényleg kihajózott és látom a hajót -Elmentem annyira, hogy ne lássam, majd vissza, és ott volt -Ezután megint ráálltam, jó volt -Kihajóztam, jó volt Szóval ez jól működik :) És jó ötlet ;) |
Obeliszkkel utazás jól működik!
-Tényleg feláldoz 1 db rúnakristályt és csak egyet -Tényleg átdob a másik helyre, és semmilyen más cuccot nem veszik el, és minden jó :) Viszont a jegesmaci közel sem olyan erős mint ahogy itt leírták :D |
Asszonykám adott egy ötletet...lehetne, hogy a matrózt, kalózt toborozni a kikötőben? Időben sokkal gyorsabb lenne, de így lehetne drágább, mint ha képzésből csinálná az ember.
Vélemények? :) |
Quote:
|
Quote:
Kalózt meg aztán végképp ne lehessen toborozni... A matróznak el kell fogadnia mint kapitány, és a kalóznak is, amihez nagyobb mértékű lojalitás kell. Amit meg csak bele lehet nevelni az emberekbe :) Csak amolyan jött-menteket én sem szívesen vennék fel a hajómra :) |
Quote:
Dus-al értek egyet. Jó ez így, ahogy van. Egy vitorláshajó (főleg nagyobb példányok esetében) navigálását nehezebb megtanulni, mint a kardforgatást, vagy 'munkás' esetében a lapátforgatást. Ne legyen gyorsabb. |
All times are GMT +1. The time now is 07:19. |