Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   5. TESZT: Hajózás, obeliszkek, visszatérés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3451)

Ati 04-23-2009 12:09

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 208962)
Érdekes:
Csapatban voltam két karimmal, az egyikkel tudok hajózni, a másikkal nem.Gondoltam elviszem egy körre őket.Mentem szépen, egyszer azt vettem észre, hogy az egyik karim elűnt,Nézem, a tengeren van egy hajón, de a másik karim meg már arrébment.1 hajóból 2 lett, de sajna nem tudom miért állt meg a másik karim.

Lehet, hogy egyből kihajózáskor váltak szét? Ha igen, akkor következő frissítésben javítva.

Redback 04-23-2009 12:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208977)
Lehet, hogy egyből kihajózáskor váltak szét? Ha igen, akkor következő frissítésben javítva.

Hmmm...Az is meglehet :)

Ati 04-23-2009 12:23

FRISSÍTÉS!

Ami változott:

1. A saját hajóidat jelzi a térképen a játék, hogy könnyebb legyen őket megtalálni. Amikor ráállsz arra a mezőre, akkor már nem jelzi, hogy egyértelmű legyen, hogy még nem hajón vagy. ERŐSEN TESZTELENDŐ!
  2. A tengeren meghalás jól működik végre.
  3. Hogy jutsz vissza a saját hajódhoz, ha az kintrekedt a tengeren? Másik saját hajóval odamész, majd kivontatod a partra. A vontatás automatikus, amint egy mezőre értek, a hajó elkezd követni, amíg ki nem kötsz.
  4. Tárgyak feláldozása. Ez későbbre volt tervezve, de tegnap már problémát okozott valakinél, hogy nem tudott a halállabirintusból kijutni a nála levő túlsúly miatt. Úgyhogy mostantól fel lehet áldozni a nem kellő tárgyakat, azok egyszerűen eltűnnek, és többet nem kapod őket vissza. Nem összekeverendő a tárgyak eldobásával, amit még felvehetsz utána. Ezt nem. (Későn vettem észre, hogy nincs semmi visszajelzés arról, ha aikseült, csak egyszerűen eltűnik a leltáradból, és frissül a cipelt tömeg. Már betettem egy visszajelzést, de ez majd csak később kerül fel, emiatt nem indítok megint újra.)
  5. A hajózással kapcsolatos egyéb javítások.
A feláldozás menüjének megjelenéséhez újra kell töltened az oldalt, ha régebben már be voltál lépve.

Dus 04-23-2009 13:21

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 208975)
Több karim van összekapcsolva, amelyik karit követem, annál rendesen mutatja az emberkét, a másik kettőnél a hajót.Persze szárazföldön megyek:
http://kepfeltoltes.hu/thumb/090423/...toltes.hu_.jpg

:D
Én is akarok ilyen hajót. :D

Dus 04-23-2009 13:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208979)
[list=1][*]A saját hajóidat jelzi a térképen a játék, hogy könnyebb legyen őket megtalálni. Amikor ráállsz arra a mezőre, akkor már nem jelzi, hogy egyértelmű legyen, hogy még nem hajón vagy. ERŐSEN TESZTELENDŐ!

Eddig jól működik.
A következőket csináltam:
-Nem álltam rajta, tényleg láttam a hajót.
-Ráálltam, tényleg eltűnt
-Kihajóztam, tényleg kihajózott és látom a hajót
-Elmentem annyira, hogy ne lássam, majd vissza, és ott volt
-Ezután megint ráálltam, jó volt
-Kihajóztam, jó volt

Szóval ez jól működik :)
És jó ötlet ;)

Dus 04-23-2009 14:15

Obeliszkkel utazás jól működik!
-Tényleg feláldoz 1 db rúnakristályt és csak egyet
-Tényleg átdob a másik helyre, és semmilyen más cuccot nem veszik el, és minden jó :)

Viszont a jegesmaci közel sem olyan erős mint ahogy itt leírták :D

Phoenix 04-23-2009 18:27

Asszonykám adott egy ötletet...lehetne, hogy a matrózt, kalózt toborozni a kikötőben? Időben sokkal gyorsabb lenne, de így lehetne drágább, mint ha képzésből csinálná az ember.
Vélemények? :)

Swiss 04-23-2009 18:31

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209046)
Asszonykám adott egy ötletet...lehetne, hogy a matrózt, kalózt toborozni a kikötőben? Időben sokkal gyorsabb lenne, de így lehetne drágább, mint ha képzésből csinálná az ember.

Nekem tetszik, akár többlet pénzigényük is lehetne, szerintem közelebb állnak a zsoldosokhoz, mint a segítőkhöz, ez alapján az elitekét és katonákét is variálnám.

Dus 04-23-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209046)

Szerintem meg ne lehessen. Ennyi erővel legyen a katonaképzés, meg a többi képzés is háromszor loyan gyors...
Kalózt meg aztán végképp ne lehessen toborozni...

A matróznak el kell fogadnia mint kapitány, és a kalóznak is, amihez nagyobb mértékű lojalitás kell. Amit meg csak bele lehet nevelni az emberekbe :)
Csak amolyan jött-menteket én sem szívesen vennék fel a hajómra :)

[HTPA]GeeForce 04-23-2009 19:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209055)
Szerintem meg ne lehessen. Ennyi erővel legyen a katonaképzés, meg a többi képzés is háromszor loyan gyors...
Kalózt meg aztán végképp ne lehessen toborozni...

A matróznak el kell fogadnia mint kapitány, és a kalóznak is, amihez nagyobb mértékű lojalitás kell. Amit meg csak bele lehet nevelni az emberekbe :)
Csak amolyan jött-menteket én sem szívesen vennék fel a hajómra :)

off: legyen új funkcióként "legénység rendszeres elverése" :D on:

Dus-al értek egyet. Jó ez így, ahogy van.
Egy vitorláshajó (főleg nagyobb példányok esetében) navigálását nehezebb megtanulni, mint a kardforgatást, vagy 'munkás' esetében a lapátforgatást.
Ne legyen gyorsabb.

All times are GMT +1. The time now is 07:19.