![]() |
Quote:
|
200 hekin termelő orikat könnyebb feltörni és elszednia tekijét mint a topban lévőket megfosztani a vagyonuktól sztem ne siránkozzatok hanem játszatok :)))
|
Quote:
Én a 4milliárdra saccolnék :) Azt meg nem hiszem, hogy ha éppen 1000 a gabin a piacon, és a nagyoknak nincs kedvük nagy tételben kirakni olcsón, akkor a kisebb országok azért fogják olcsón adni hogy az éhezősöknek jó legyen :) Gyűjtögető orik csak azért is 1000 körül fogják kirakni, hogy nekik is több legyen a jövedelmük, szerintem... |
Quote:
A piacon az árakat nem egyetlen ország vagy szövetség határozza meg, hanem a kereslet és a kínálat. Az egy dolog, hogy a kezükben lehet a javak bizonyos százaléka, viszont ők is úgy kell kitegyék, hogy vegyék a többiek, vagy pedig ne vigye el a rablóbanda. Amúgy ha folyamatosan vannak cuccaid a piacon, akkor nagyon szépen lehet látni, hogy mikor bomlik a jelenlegi kerslet-kínálat egyensúly. Ha alacsony a kínálat, akkor természetes, hogy minden drágábban fog kimenni. Másrészt. Ne hagyjátok, hogy másoktól függjenek az orijaitok: termeljetek magatoknak. De persze siránkozni a legkönnyebb. :D Félreértések elkerülése végett: nincs 200 hekin orim, és amúgy nem szoktam fölöslegesen ott dekkolni. |
a jksz-es hsz-hez hozzászólva. normálban van 3 országom, anarchban kb. 57, szóval mi értelme lenne hogy jksz-ezzek? hmmm? azt meg hadd döntsem már én el, hogy ha van w-ben orim és van L-ben is és G-ben is, és a G-és orim miatt az L-es nem tud lépni, akkor minek menjek fel a w-és orival a topba? értelme egy szál sem, inkább tekit írok, utána átépülök és pár nap alatt felütöm magam a topba. kb. ennyi
|
Quote:
Melyik csoportra gondolsz? Mert Te lassúcsopis vagy általában és ott szerintem teljesen rendben vannak a piac árai. Legalábbis mikor néha benézek oda, mert igazság szerint nem sűrűn teszem. Hozzátenném, hogy ismerek olyan lányt a Q-ban akinek 7 éve ott van az orija, nem fejleszti, csak eteti a népet és örül a kis királyságának. Többször, több orimból beszéltem vele mikor odaértem és nem, nem akar feljebb menni, neki ez a játékélmény, nem harácsol, nincs is semmije, de ő jól érzi magát így. Toljunk ki vele azért mert drága a kaja? Ha jól emlékszem az az igazi stratéga, aki mindig képes a körülményekre reagálni. Nem támogatom ezt a javaslatot, többek között azért sem, mert mindig vannak akik kezdők és még nem tudják hogyan kell ezt a játékot játszani. Szerinted mennyi ideig maradnak itt ha egyszer csak belázad a seregük, mert nem tudnak feljebb menni? Az sokkal gusztustalanabb, amikor egy szövi (távol álljon tőlem a személyeskedés...) beáll a 200 heki max. pontszámához "halászni" és folyamatosan tépi szét a kezdőket... :) |
Quote:
A piacot viszont ő mégis fel tudja vásárolni. Én varázslással, tolvajlással és hadakozással foglalkozom, ő kalmárkodik. Köztünk van 30 kör távolság. Hogy üssem le? |
Quote:
Én 200 hektáron addig tartózkodtam, amíg fel nem töltöttem az országomat és utána továbbütöm magam. Tehát már NEM vagyok 200 hektáron. 500 hektárról már nem tudok 200 hektáros kalmár orikat szét. A 200 hektáron lévő többi ország viszont nem látja, hogy ő ezzel foglalkozik, hiszen fel van töltve teljesen az országa, védelemre berendezkedve. Vagy mostanában már szabad új országot indítani ugyanabban a csoportban? Szóljatok, mert akkor azonnal reggelek egyet és istenbizony elszedem a pénzét. Oké? |
Quote:
Egyéb ok, amiért ez a javaslat életképes? Vagy mehet kukába? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:29. |