![]() |
Ati, következő probléma:
-Nem tudom felvenni az egyes és kettes karimmal az első küldetést -Nem, nincs felvéve, mert nem vágja le az egérfarkakat :) 8akár az egyes és kettes karimat újraindíthatod, mert eddig smemit sem csináltam velük, lehet ez megoldja a problémát...) |
Quote:
|
Quote:
|
mondjuk az újraindítás után eltűnt...
|
Quote:
|
A csata eseményeit légysz másoljátok ki. A támadók is és a támadottak is. Köszi.
|
Tapasztalat, mint tegnap...minden működik :)
De lenne egy ötletem...lehetne gyorsgombokat (számokat) használni támadásnál, varázslásnál, stb? |
Quote:
|
Quote:
Ellenfeled kivédte a támadást. Megvágtad Rider3 (#49)-t. 2 életerőt vesztett. Kivéded Rider3 (#49) támadását. Cassandra2 (#58) megvágta Rider3 (#49)-t. Megrúgod Rider3 (#49)-t. 3 életerőt sérült. Megvágtad Rider3 (#49)-t. 2 életerőt vesztett. Ellenfeled kivédte a támadást. Kivéded Rider3 (#49) támadását. Cassandra2 (#58) megvágta Rider3 (#49)-t. Megrúgod Rider3 (#49)-t. 3 életerőt sérült. Megvágtad Rider3 (#49)-t. 2 életerőt vesztett. Megvágtad Rider3 (#49)-t. 3 életerőt vesztett. Rider3 (#49) megvágta Cassandra2 (#58)-t. Cassandra2 (#58) megvágta Rider3 (#49)-t. Kivéded Rider3 (#49) támadását. Ellenfeled kivédte a támadást. Ellenfeled kivédte a támadást. Támadásba lendülsz. Célpontod: Rider3 (#49) Most minden okés. A 3-asat támadtam/-tuk, és az is lett megölve. Most nem keveredtek a karakterek. |
Quote:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a csata indításakor már eleve a rossz karaktert írta ki, mint célpont? Ha a követés fordítva van, mint ahogy most jó volt, akkor esetleg előjön a jelenség? (Tehát nem az követi a másikat a célpontnál, aki most, hanem fordítva.) |
All times are GMT +1. The time now is 08:47. |