Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   2. TESZT: Aréna, varázslatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3440)

Dus 04-16-2009 12:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208009)
Ezek 15 körül, de akkor van jelentőségük, amikor olyan szörnnyel találkozol, aki ellen más módon nem tudsz mit kezdeni például. Esetleg sérülékenyebb az ilyen támadásokra, akkor már 30-as sebez.

OK, köszi :)
És a komoly sebzés az mennyit sebez / mennyi VP kell Neki??

laci 04-16-2009 13:28

Ati, nagyon nagy dolog lenne ideiglenesen kivenni az Arénából a meghalást? Elég könnyen kikapok, ami nem gond, csak nehéz úgy tesztelni hogy 10 másodperc csata után 5 percig tart visszamennem :)

Ati 04-16-2009 13:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208014)
Ati, nagyon nagy dolog lenne ideiglenesen kivenni az Arénából a meghalást? Elég könnyen kikapok, ami nem gond, csak nehéz úgy tesztelni hogy 10 másodperc csata után 5 percig tart visszamennem :)

Az a baj, hogy eléggé... Ha adsz egy karakterszámot, akkor inkább beállítom, hogy a mozgáspontodat maxra töltse percenként, bár ez picike csalás. :D

laci 04-16-2009 13:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208016)
Az a baj, hogy eléggé... Ha adsz egy karakterszámot, akkor inkább beállítom, hogy a mozgáspontodat maxra töltse percenként, bár ez picike csalás. :D

Á, nem, akkor megpróbálom felfejleszteni magam, hogy ne csak én haljak mindig meg, és más is szívjon :D

Amúgy eddig nem volt gond az Arénában, minden jól működik.

Ati 04-16-2009 15:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208018)
Á, nem, akkor megpróbálom felfejleszteni magam, hogy ne csak én haljak mindig meg, és más is szívjon :D

Huhh, de jó, hogy ezt írtad, mert egyből ezután le is kellett lépnem, hogy legyen itthon valami kaja... :)

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208018)
Amúgy eddig nem volt gond az Arénában, minden jól működik.

Ezt örömmel hallom. Ah, mégegy tesztelendőt írok máris, de inkább külön beírásban, hátha többen elolvassák... :) Úgyhogy folyt köv -->

Ati 04-16-2009 15:17

A csapat-harc esetén (arénában is, és normál ellenfél esetén is) érdemes lenne megnézni, hogy mi történik a következő esetekben:

• 1, Csapat szétválik, egyik tagja harcba kezd.
    2, A különvált tag(ok) besétál(nak) a harctérre.
  • 1, Csapat szétválik az arénában, egyik tagja harcba kezd valakivel.
    2, A különvált tag(ok) besétálnak a harctérre.
  • 1, Csapat szétválik, egyik tagot megtámadják.
    2, A különvált tag(ok) segítségére sietnek.

Cassandra 04-16-2009 15:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207991)
  • Térképszétesés: valakinél előfordul-t most ilyesmi?

Nem tudom ennek számít-e, de nekem tanulás után a "tanul" kocka séta közben is fel fel villant párszor.

Ati 04-16-2009 15:34

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208032)
Nem tudom ennek számít-e, de nekem tanulás után a "tanul" kocka séta közben is fel fel villant párszor.

Jobbkatt bárhol a játékmezőn, és feljön egy 2 soros menü. Az alsó sorában van egy Flash Player verziószám. Hányas szám van ott?

Hex 04-16-2009 15:44

Bementem az arénába csapatostul, ott elkezdtem bóklászni, majd visszamentem a középpontba ahol harcoltam egyet. Mondjuk hiénázás volt azért győztem, de utána vettem észre, hogy a csapat többi tagja útközben lemaradt, de úgy láttam kiírva, hogy csapatban vagyok. nem tudom, mennyire hiba ez.

csabi 04-16-2009 15:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208028)
A csapat-harc esetén (arénában is, és normál ellenfél esetén is) érdemes lenne megnézni, hogy mi történik a következő esetekben:

• 1, Csapat szétválik, egyik tagja harcba kezd.
    2, A különvált tag(ok) besétál(nak) a harctérre.
  • 1, Csapat szétválik az arénában, egyik tagja harcba kezd valakivel.
    2, A különvált tag(ok) besétálnak a harctérre.
  • 1, Csapat szétválik, egyik tagot megtámadják.
    2, A különvált tag(ok) segítségére sietnek.

A csatáért 10 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Macska élettelenül esik a földre.
Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett.
Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett.
Cassandra2 (#58) megvágta a macskát.
Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél.
Csapattársaid segítségére sietsz, és csatlakozol a harchoz.

az első *-ra Cassy elkezdett harcolni nélkülem, én azt sem tudtam, h hol van, majd amikor megtaláltam, akkor azonnal csatlakoztam a harchoz, mintha akkor indította volna.. :)

All times are GMT +1. The time now is 11:09.