![]() |
Quote:
Én még javasolnám a támadandó monszta megfigyelhetőségéhez kiegészítésnek a szintjét kiírni -ne kelljen szörnyfajtánként egyszer meghalni, hogy megtudjuk támadható -e az adott karakterrel. Az XP duplázás tényleg nagyon sok, érdemes szerintem olyan szorzóra beállítani, mint amilyen szorzókkal szintenként erősödik egy harci képesség (azaz mennyivel gyorsabb lehentelni egy szörnyet) +egy kicsi. |
Quote:
|
Még mindig első napi tapasztalat, hogy a karakter helyi menüjének sugara többek szerint elég nagy... Azt hiszem ez is le le lesz szűkítve konkrétan a karakter körül levő jelzések közé.
|
Quote:
Én legalábbis mindig pontban a karakterre kattintok, ha cselekedni szeretnék... :) |
Szerintem olyat írjon ki a lények megvizsgálásánál, hogy erősebb, mint egy ... vagy gyengébb, mint egy ... és akkor van egy sorrend a lények között, és a közvetlenül mellette lévőhöz hasonlítani. Így csak egy hosszabb kutatómunka után lehet felállítani saját magunknak a lények erejének sorrendjét, de pl a pontos erősségüket csak harc után tudjuk meg, így elég jól el lehet majd dönteni, hogy melyiknek menjünk Neki, de simán Neki lehet még olyannak menni, ami lenyom...
A másik pedig, hogy szerintem legen a tanulható dolgoknál egy ilyen kis szöveges doboz, ha ráállunk a tanulni kívánt dologra, hogy az mire jó, mit lehet utána tanulni (pl.: bányászatnál és erdészetnél), mennyi varázspontba kerül a használása, stb. Tehát pár adatot, röviden, ami feltétlen fontos. Mert jóhogy én megtanulok egy olyan varázslatot, amit esélyem sincs használni (még a lecsökkentett varázspont szükségletek mellett is), mert fogalmam sincs, hogy az a varázslat mennyi VP-be kerül és mit csinál, stb. csakis a neve alapján tudok választani... De akár az is lehet, hogy csak olyanokat tudunk megtanulni, amiket használni is tudunk. Tehát pl. a varázsnyilat meg szeretnénk tanulni, akkor írja ki, hogy ezt csak akkor tanulhatod meg, ha elég magas a varázspontod... |
Quote:
Vagy adott egy gonosz karakter, akit egy varázsló egyetlen varázslattal legyőz, míg a vaddisznót nem. A harcos a vaddisznóüval végez egy csapással, a gonosz ellenfél pedig a 3. csapás után kinyírja. Erősebb-e vajon ez az ellenfél, mint a vaddisznó? Valaki számára igen, valaki számára nem. Quote:
|
És ha (más játékokból átvéve az ötletet) valahogy színekkel jelölnénk a szörnyek szintjét a sajátunkhoz képest? Tudjátok, mondjuk zöld az ami velünk nagyjából egy szintű, és egyre sötétebb, ahogy egyre nagyobb a különbség. Ami meg gyengébb nálunk, annak a jelzése egyre világosabb.
És ha van valami immunitása és/vagy érzékenysége, azt is jelezni lehetne kis ikonokkal. |
Quote:
Annyi bővítés várható majd mindenképp, hogy ha tudsz észlelést, akkor már csata előtt fel tudd mérni az ellenfelet. |
Quote:
|
Megvolt az újraindítás, néhány változtatással.
Ezek a következők:
Arra kérek mindenkit, hogy a kérdéseket, észrevételeket, problémákat, hibajelzéseket a FÓRUMRA írjátok, mert a benti cseten 10 perc után törlődik minden, és ez előtt is irtó hamar kifuthat, ha sok a beszélgetés. Ott tehát nem tudom ezt olvasni. Köszönöm. |
All times are GMT +1. The time now is 03:04. |