![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Értem.
Na, akkor a téma megbeszélve, sőt, már túl is tárgyalva, ha gondolod töröld. Én már megkaptam a válaszokat. Meg amúgy is marha lassú lenne! Köszi! |
Quote:
1, Folyamatosan frissítve tartod a gépedet, a legújabb javításokat mindig feltéve. 2, Folyamatosan frissített vírusírtót használsz. 3, Valamilyen tűzfalat használsz. Ez lehet a Windows beépített tűzfala, de sokkal célszerűbb egy külső tűzfal, például egy routeren keresztül. Ez utóbbi esetben célszerű olyan routert választani, amiben val extra védelem az ilyen támadások ellen. |
Quote:
Nekem annak idején még a kőkorszakban járt hacker a gépemen, rám is szólt, megkérdezte h mi az országom sorszáma, mert hogy ő is játszott. Bszélgettünk egy jót, közölte h könnyen bejutott hozzám és lekopott, sose láttam többé. Egy valamire való hacker nem fog a te gépedel foglakozni, ha meg teszel védelmet a gépedre, ahogy Ati is mondta akkor a pattanásos hacker palánták jó esélyel nem férnek hozzá a cuccaidhoz. Valamire való hacker meg nagy ivben tesz arra h te mit csinálsz a gépeddel. |
Nem teljesen a témához kapcsolódik... de mi a helyzet olyankor, ha virtuális gépben egy másik operációs rendszert futtatok, és onnan nézem meg a hódítót? Vagyis emiatt lehet-e anarch-ba kerülni?
(elég sokat szoktam próbálgatni különféle op. rendszereket) |
Quote:
Extrém körülménynek számít, ha naponta újratelepíted az oprendszeredet, hiszen ez már a cookie-k törlését jelenti, ami viszont ennek megfelelően kerül elbírálásra. |
Már tényleg elkanyarodtunk a témától, de valameilyen bizonyos vonatkozásban mégis ide vágó dologkat írtok.
Na, én azt kérdezném, mi van akkor, ha a a rókám arra van állítva, hogy kilépéskor törölje a csokikat? :) És egyáltalán nem a szabályok megkerülése végett, hanem azért, mert nem akarom lefullasztani a rendszert? Vagy akkor mi van, ha mondjuk egy suli számítógépes kabinettjéből hódozok gyakrabban és ott naponta törlik a cookeit(csoki :D)? Arról nem tehetek... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:04. |