Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

King 03-22-2006 06:31

Quote:

Originally Posted by Békés
A kettes szintig a vari-toli 2 hadi még jó.
De a kettesen inkább már a vari+3 hadit preferálnám persze elitessen.
Igy a varis is tud foglalni szövisegitséggel és nem kell a felfedezésre hagyatkoznia.

Ebben egyetértek. Bárhogy is számolgatok, az elites felépités tünik jobbnak, igaz sokan esküsznek az ij-pacira.

Arwen 03-22-2006 07:30

Quote:

Originally Posted by King
Ebben egyetértek. Bárhogy is számolgatok, az elites felépités tünik jobbnak, igaz sokan esküsznek az ij-pacira.

Egy jó szöviben lovassal is tud ütni a varis, csak pénz kell hozzá, Szöviháborúnál pedig simán megadja magát az elites csapat a 3 lovas hadinak. Persze ehhez kell némi tapasztalat is.

Amit pedig a szöviddel csináltál, egy gusztustalan húzás volt. Aki hallott róla megvan a véleménye, azt hiszem szereztél magadnak néhány ellenséget.
Azt is megérdemelnéd, h örökre kitiltsanak a hódítóból.

Phoenix 03-22-2006 07:35

Az eltes felállást csinálom én is, de most az Xes szinten úgymond újdonsággal próbálkozunk 2hadis+2 tolis elegendő varival eddig egész szépen haladunk
egy példa, ha van egy szöviháború, akkor a varis nem tudja mindkettőnknek levinni a készülijét, és a másik nyugodtan tekizheti a szövijét, hogy gyengüljön az ellenfél, vagy éppen katonát avgy varit gyilkol :) ott azon a szinten ez megállja a hleyét, de majd szólok hogy fog vizsgázni feljebb ;)

Láma 03-22-2006 07:44

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Az eltes felállást csinálom én is, de most az Xes szinten úgymond újdonsággal próbálkozunk 2hadis+2 tolis elegendő varival eddig egész szépen haladunk
egy példa, ha van egy szöviháború, akkor a varis nem tudja mindkettőnknek levinni a készülijét, és a másik nyugodtan tekizheti a szövijét, hogy gyengüljön az ellenfél, vagy éppen katonát avgy varit gyilkol :) ott azon a szinten ez megállja a hleyét, de majd szólok hogy fog vizsgázni feljebb ;)

ez igen egyszerű, sehogy;) ha egy értelems szövivel kerültök szembe, akkor nem tudtok kitekizni senkit onnan

Phoenix 03-22-2006 07:49

Quote:

Originally Posted by Láma
ez igen egyszerű, sehogy;) ha egy értelems szövivel kerültök szembe, akkor nem tudtok kitekizni senkit onnan

az értlemes szövi alatt mit értesz? :)

King 03-22-2006 08:00

Kedves Láma és Arwen!

Nos, ezennel megkérek mindenkit arra, hogy a tetteimet ne itt vitassátok.
Ellenségeket szereztem magamnak? JKSZ!!!!!
És, akkor itt elég is ennyi errõl.
Elítélhettek, de nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat!!! Itt pedig az történt...
Mindenki csinálja a saját stratégiáját, ebbe meg ne szóljatok bele...

Ez egy szavazás, a hódban történtekre meg pontot tehetünk. 2 embert kell meghallgatni, nem egyoldalúan ítélkezni!!! És, hogy honnan tudjátok, hogy itt közöm lehet az történethez? JKSZ!!!!

Tisztelettel, King

Arwen 03-22-2006 08:10

Quote:

Kedves Láma és Arwen!

És, akkor itt elég is ennyi errõl.
Elítélhettek, de nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat!!! Itt pedig az történt...

Ez egy szavazás, a hódban történtekre meg pontot tehetünk. 2 embert kell meghallgatni, nem egyoldalúan ítélkezni!!! És, hogy honnan tudjátok, hogy itt közöm lehet az történethez? JKSZ!!!!

Tisztelettel, King

Meghallgattam a másik felet is.
Attól, h az ellenségem vagy, még nem JKSZ!

Láma 03-22-2006 08:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix
az értlemes szövi alatt mit értesz? :)

Bármit amit nem vertek be ezzel a felállással:P

Láma 03-22-2006 08:18

Quote:

Kedves Láma és Arwen!

És, akkor itt elég is ennyi erről.

Tisztelettel, King

Ejj, milyen jkszről beszélsz pont te?:) Az hogy minden szinten meglesz a magad ellensége, az nem igazán jksz, mert ahhoz minimum 2 nem szövetséges ország kell, ami egyszerre, gyanús körülmények között bánt téged:) Hát ilyen nem lesz:rolleyes:
Szóval hiába mentegeted magad, hidd el megoldjuk, hogy jksz nélkül keserítsük meg az életed;)

Phoenix 03-22-2006 08:21

Quote:

Originally Posted by Láma
Bármit amit nem vertek be ezzel a felállással:P

hát az sztem egy fullhadis óriás szövi lenne, mást sztem egész jól megfognánk ;)

All times are GMT +1. The time now is 23:33.