![]() |
egyikötök se nagyon figyelt, de én igen.:D
ha ujrázik akkor azt az országot kapja vissza amivel fellépet azaz a mostani serege elveszik, meg az épitése. És ha jol olvastam ezt el akarja kerülni:DD Egy kis pestistől nem kell megijedni, nem harap. hamar meg lehet oldani. mondjuk a fajt nem láttom mivel van de igy első blikkre gyorsan felhuzznék korházat:D pár darab már elég, kérdés hogy akarod e a pestist vinni magaddal. Én nagyon szerettem magammal hurcolászni a pestist, föleg ha ugy kell vadászni egy hullát. Ki tudja mikor lesz jo a pestis. és ahogy irtad van hulla a csopiba igy szépen kényelmesen lopkodnám az emberét:D a képzéseket leállitod, ami bejön lefokozod, és persze hadd épüljön a korház. A célegyén elmenteni, majd mikor kijöttél a pestisböl, korházat megtartva jol nyakon csapni pár sereggel:DD amugy ha kell tolit befokozok ha már nagy a emberhiány:D annyit tartanék meg hogy tudjam a hullát lopkodni ujrázni ráérsz akkor majd ha romokba hever az orid:DD |
Fölöslegesen ismétled azokat amiket már itt írtak, ráadásul kiegészíted butaságokkal :)
Quote:
Jah, és az a sok nevetős szmájli mit akar jelenteni a hsz-ben?? :) (mertogy nem volt egyáltalán vicces...) |
Quote:
|
Quote:
|
Milyen lenne ha simmán mérlegelné hogy energia ráforditásban melyik a gyorsabb módozat,hogy a hulla csapkodása is beleférjen:)
|
Quote:
|
Quote:
Pici rigo, szerinted butaság, legyen igazad. Mondjuk Tsobi ismer és tudja miért irtam. Kiváncsi volt a srác mit csinálnék a helyébe, háát leirtam. Amugy meg a cim miatt mosolyogtam, ritka az ilyen cim. |
Quote:
holnap lejár a szabim és megnézem helyre tudom e hozni. majd írok hogy sikerült e vagy nem. |
Quote:
|
Quote:
mindegy megfogadom a Tanácsokat és megteszem amit lehet. :)) |
All times are GMT +1. The time now is 04:01. |