Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   segédprogram megbizhatosága. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3363)

Reni 02-07-2009 17:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203247)

De szerintem 90%, hogy orkot támadtál, olyan, amelyik kitámadott. És a h5tools nem számolja bele a kitámadási bónuszt, azt magadnak kell hozzáadni a védelemhez!

Szerintem ezt nem így akartad írni Vityu. Az ork kitámadási bónuszt beleszámolja a h5, viszont a védelmi bónuszt nem.

Reni 02-07-2009 17:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203251)
Akkor viszont nem értem, hogy mire kellett a belső és a külső fórumon is egy halom embert megmozgatni miatta... Ha mindent jól csinálsz, akkor nem lehet más az eredmény -ahogy a többiek mondták- 10k hektárig!

10k hektár felett mit számol rosszul h5?

Remedy 02-07-2009 17:58

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 203252)
Szerintem ezt nem így akartad írni Vityu. Az ork kitámadási bónuszt beleszámolja a h5, viszont a védelmi bónuszt nem.

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 203253)
10k hektár felett mit számol rosszul h5?

1. Nem szamolja bele a kitambonuszt sem, rosszul tudod, jol irta a vityu.

2. Egyszeruen nem irhatsz bele 10knal nagyobb orszagteruletet a toronyvedoertek kiszamolasanal, mindig visszaall 10.000-re. Probald ki! (ergo a tornyok teruletaranyos bonuszat szamolja rosszul)

l.o.s.t 02-07-2009 18:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203251)
Akkor viszont nem értem, hogy mire kellett a belső és a külső fórumon is egy halom embert megmozgatni miatta... Ha mindent jól csinálsz, akkor nem lehet más az eredmény -ahogy a többiek mondták- 10k hektárig!

kőszőnőm a segitséget mindazoknak akik a segitségemre voltak.mostmár legalább tudom hogy a program jol számol es rábizhatom a dőntést.

Reni 02-07-2009 18:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 203256)
1. Nem szamolja bele a kitambonuszt sem, rosszul tudod, jol irta a vityu

támadó ork:

10.000 paci = 60.000 pont

x 1,3 vérszomj
x 1,3 kitámadási bónusz
x 1,4 teki
x 1,1 - 7 tábornok
x 1,1 felfele
x 1 kat.morál

= 171.771,6 számológéppel

h5-ben: 171.771

Nekem úgy tűnik beleszámolja. Mit számoltam rosszul?

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 203256)
2. Egyszeruen nem irhatsz bele 10knal nagyobb orszagteruletet a toronyvedoertek kiszamolasanal, mindig visszaall 10.000-re. Probald ki! (ergo a tornyok teruletaranyos bonuszat szamolja rosszul)

Aham, valóban visszaáll, köszi ...

Remedy 02-07-2009 19:11

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 203258)
támadó ork:

Nekem úgy tűnik beleszámolja. Mit számoltam rosszul?

Ezekszerint csak siman felreertetted a kifejezest. Kitambonusznak az ork 20%-os faji (kitamadaskori, megfelelo feltetelek melletti) _vedelmi_ bonuszat hivjak altalaban, ezt nem szamolja bele.

Reni 02-07-2009 19:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 203259)
Ezekszerint csak siman felreertetted a kifejezest. Kitambonusznak az ork 20%-os faji (kitamadaskori, megfelelo feltetelek melletti) _vedelmi_ bonuszat hivjak altalaban, ezt nem szamolja bele.

Szerintem meg csak kötekedni akartál, direkt kiemeltem mellette a védelmi bónuszát is az orknak.

Remedy 02-07-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 203260)
Szerintem meg csak kötekedni akartál, direkt kiemeltem mellette a védelmi bónuszát is az orknak.

Nem, egyaltalan nem akartam kotekedni, sot, a Tied tunt annak, vityueval szemben(ami tok egyertelmu volt, nem is ertem miert kotottel bele). A beirasodban pedig a vedelmi bonuszt en szemely szerint az elotte 1-2 beirassal levo szabis szovik vedelmi bonuszanak ertelmeztem. (amit szinten nem szamol a tools, valoban)

A kitambonuszt eddig csak es kizarolag erre az egy dologra lattam eddig hasznalni, amit Vityu emlitett. Az oriasnal sem hivjuk a 15% katonai bonuszt semminek...

(Ps: bizonyos emberekkel ellentetben, nekem nem letelemem a kotozkodes, nem kell minden beirasomnal ezt feltetelezni)

Andrew 02-07-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 203252)
Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203247)
De szerintem 90%, hogy orkot támadtál, olyan, amelyik kitámadott. És a h5tools nem számolja bele a kitámadási bónuszt, azt magadnak kell hozzáadni a védelemhez!

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 203260)

Ha már a kötekedésnél tartunk :p

Reni 02-07-2009 23:28

Nagyon jó volt amit Vityu írt és udvariasan kiigazítottam, hogy a kezdők számára se legyen félreérthető a beírása. Ezuton kérek tőle elnézést ha ez nem így jött le.

Kitámadási bónusz szerintem az, amit a támadáskor kap fajibónuszt az ork, a 30% -ot.
A védelmi bónusz pedig az, amit a védelemre kap bónuszt az ork. 20% -ot, a súgóban leírt feltételek alapján.

Óriásnál azért nem választjuk szét kitámadásira és védelmire mert ott egységes faji bónuszt kap mind két változatra, itt elég csak faji bónuszról beszélni. Szerintem így a logikus.

OFF

Ellentétben azzal amit te művelsz Remedy én nem bántani akartam Vityut! Viszont te minden lehetőséget megragadva kötekedni próbálsz velem a játékban elszenvedett személyes sértettséged miatt (sajnálom ha nem tudod feldolgozni) Gondolom majd ide jön a magyarázat hogy nem ezért. Dehogynem ezért.

On
Elnézést kérek a többiektől is az offolásért.

All times are GMT +1. The time now is 22:45.