![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
2. Egyszeruen nem irhatsz bele 10knal nagyobb orszagteruletet a toronyvedoertek kiszamolasanal, mindig visszaall 10.000-re. Probald ki! (ergo a tornyok teruletaranyos bonuszat szamolja rosszul) |
Quote:
|
Quote:
támadó ork: 10.000 paci = 60.000 pont x 1,3 vérszomj x 1,3 kitámadási bónusz x 1,4 teki x 1,1 - 7 tábornok x 1,1 felfele x 1 kat.morál = 171.771,6 számológéppel h5-ben: 171.771 Nekem úgy tűnik beleszámolja. Mit számoltam rosszul? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A kitambonuszt eddig csak es kizarolag erre az egy dologra lattam eddig hasznalni, amit Vityu emlitett. Az oriasnal sem hivjuk a 15% katonai bonuszt semminek... (Ps: bizonyos emberekkel ellentetben, nekem nem letelemem a kotozkodes, nem kell minden beirasomnal ezt feltetelezni) |
Quote:
Quote:
|
Nagyon jó volt amit Vityu írt és udvariasan kiigazítottam, hogy a kezdők számára se legyen félreérthető a beírása. Ezuton kérek tőle elnézést ha ez nem így jött le.
Kitámadási bónusz szerintem az, amit a támadáskor kap fajibónuszt az ork, a 30% -ot. A védelmi bónusz pedig az, amit a védelemre kap bónuszt az ork. 20% -ot, a súgóban leírt feltételek alapján. Óriásnál azért nem választjuk szét kitámadásira és védelmire mert ott egységes faji bónuszt kap mind két változatra, itt elég csak faji bónuszról beszélni. Szerintem így a logikus. OFF Ellentétben azzal amit te művelsz Remedy én nem bántani akartam Vityut! Viszont te minden lehetőséget megragadva kötekedni próbálsz velem a játékban elszenvedett személyes sértettséged miatt (sajnálom ha nem tudod feldolgozni) Gondolom majd ide jön a magyarázat hogy nem ezért. Dehogynem ezért. On Elnézést kérek a többiektől is az offolásért. |
All times are GMT +1. The time now is 22:45. |