![]() |
mit számít néhány év
az idő eloszló köd csupán ne szomorkodj ha elszalad ne utazz elmúlt percek vonatán mit számít mit hoz a holnap a jövő fátyolos kép csupán ne ábrándozz lehunyt szemmel ne vágyakozz csalfa álmok után ragadd meg a jelen örömét nézz körül és lásd: mindenki szereti azért vagyunk most itt hogy megköszönjük Neked itt |
Köszöntök mindenkit aki tett a hódítóhoz akár csak egy hasznos véleményt ami által fejlődhetett ez a remek "játék".
Kívánom hódítson a világ minden táján még nagyon sok éven át. Boldog szülinapot Hódító! |
Nagyon boldog szülinapot a hódítónak!
Nagyon sok gratulációt minden olyan személynek aki akár itt a fórumon vagy akár a játékban tett javaslataival elősegítette a játék fejlesztését!!!! Remélem mire a 15. szülinapja lesz a játéknak megszületik az 1.000.000 sorszámú ország! |
Én is nagyon sok boldog szülinapot szeretnék ezúton is kívánni. Bár 8 évet kénytelen voltam nélkülözni a Hódítót, de visszatérve ne tudjátok meg, mennyire sajnálom a kihagyott időszakot és azt a régi sok-sok barátot.
Dióhéjban: A Hódító élt, a Hódító él, a Hódító élni fog:))...nem lehet ellenfele, hiába is próbálják koppintani egyesek... A fejlesztőknek pedig továbbra is nagyon sok kitartást kívánok!...ha ez még sokszor álmatlan éjszakákba is kerül:) /gondolom több játékostársam nevében is megjegyezhetem - persze halkan: azért mi sem alszunk túl sokat...:)) Jó étvágyat kívánok a nagyon is megérdemelt ünnepi tortához! |
Boldog szülinapot az immár tinédzserkorú Hódítónak! :):):)
|
Boldog szülinapot! :)
Remélem, megérem a 20. szülinapot is... |
És még jó sokszor ismételhessük
|
Boldog Szülcsy Napcsyt Hód bácsy :D:D:D:D:D
|
innen is sok boldog szülinapot.
mindent összevetve jó kis csapat van itt,és örülök,hogy játékosként a tagja lehetek!! így tovább Ati!! |
Boldog Születésnapot!
Régóta játszom a Hóddal és nagyon jó közösség szervező ereje van. Köszönöm! |
All times are GMT +1. The time now is 00:02. |