Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ötről a négyre, avagy a Feljutás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=335)

Phoenix 03-21-2006 10:27

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Én is idefirkálnám kérdésem, bár a lépésig még úgy 2,5 hét. A tekipiac 5.szintről 4.re mennyit változik ? Itt most 2000-2200 körül el lehet adni, ez 4.en is lehetséges, vagy ott alacsonyabbak az árak ? (nem mindegy hogy 200 vagy 100millám van tartalékban piacon)

itt feljebb leaglább egy ezeressel többre számíthatsz a tekiknél, nyersnél meg kb 100oros ár az Xhez képest ;)

Milán™ 03-21-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by Alba
A 4. csopi telleg eleg gyengus meg. Siman vegig lehet toli.
szerinem a 2B az ahol eleg necces mar a jetak.Mert eros szövik vannak es nehez a jatek mf kent.De addig azert siman el lehet menni...

Én is B-én vok azt ütögetni elég nehéz mivel szinte mindenki teleí jazza magát a maradék aki nem az meg hadis és azt meg azé ne lehet beütni me félő hogy visszakisér sokszor de azé már a TOP-ban van az orim:)

King 03-21-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Milán™
Én is B-én vok azt ütögetni elég nehéz mivel szinte mindenki teleí jazza magát a maradék aki nem az meg hadis és azt meg azé ne lehet beütni me félő hogy visszakisér sokszor de azé már a TOP-ban van az orim

díjazom kitartásod, de mf-ként is szépen lehet nyomulni a b-ben. :) speckó már közel 100k értékkel vagyok a csopi tetején. minden a türelmeden múlik... vagy felfedezgetsz, vagy kivársz míg valakire be tudsz ütni. ez mindenhol így van.
egyébként meg ésszel él az ember. :p
keress társakat, magányosként meg elfet nyomj, az tuti. 800-ból, ha 10-en bepróbálnak, azok meg profik, tehát sehogy nincs esély ellenük.
ha jó szöviben vagy, kísérgethetitek egymást, aztán jön egy nevető harmadik. :)

Arwen 03-22-2006 08:09

Quote:

Originally Posted by King
díjazom kitartásod, de mf-ként is szépen lehet nyomulni a b-ben. :) speckó már közel 100k értékkel vagyok a csopi tetején. minden a türelmeden múlik... vagy felfedezgetsz, vagy kivársz míg valakire be tudsz ütni. ez mindenhol így van.
egyébként meg ésszel él az ember. :p
keress társakat, magányosként meg elfet nyomj, az tuti. 800-ból, ha 10-en bepróbálnak, azok meg profik, tehát sehogy nincs esély ellenük.
ha jó szöviben vagy, kísérgethetitek egymást, aztán jön egy nevető harmadik. :)

Miért nem a jól bevált trükködet ajánlgatod?
Szövizz, aztán bontsd, és verd be őket, mikor elhívtad utolsó körben az összes védelmüket 10 körre.

Láma 03-22-2006 08:28

Quote:

Originally Posted by Arwen
Szövizz, aztán bontsd, és verd be őket, mikor elhívtad utolsó körben az összes védelmüket 10 körre.

ahhoz gerinc-eltávolító műtét kell, az meg kockázatos, csak erős idegzetűeknek ajánlott:D

Laca65 03-23-2006 17:47

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a feljutással kapcsolatban. Szövinket meg akarjuk szüntetni, mert én mint vezér már tovább léphetek. Amennyiben én szüntetem meg a szövit akkor is várni kell 24 kört a megszünésig? Vagy ha bontás nélkül továbblépek akkor mi történik? Vagy mi a megoldás? Végigolvastam a súgót de nem találtam erre vonatkozóan semmit sem, vagy elkerülte a figyelmemet :confused: :confused:

director 03-23-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Laca65
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a feljutással kapcsolatban. Szövinket meg akarjuk szüntetni, mert én mint vezér már tovább léphetek. Amennyiben én szüntetem meg a szövit akkor is várni kell 24 kört a megszünésig? Vagy ha bontás nélkül továbblépek akkor mi történik? Vagy mi a megoldás? Végigolvastam a súgót de nem találtam erre vonatkozóan semmit sem, vagy elkerülte a figyelmemet :confused: :confused:

ha fellépsz, akkor asszem onnantól kezdve számít a 24óra felbomlási idő a többieknek.. 24 órát mindenképpen várniuk kell mf-re váltás előtt.

Laca65 03-23-2006 18:15

Quote:

Originally Posted by director
ha fellépsz, akkor asszem onnantól kezdve számít a 24óra felbomlási idő a többieknek.. 24 órát mindenképpen várniuk kell mf-re váltás előtt.

Ok, köszi szépen

Morisz 03-24-2006 08:22

Quote:

Originally Posted by Arwen

Azért ez tényleg elég érdekes húzás lenne jól mondta Láma.:)

Steve 03-24-2006 08:29

Nos ha 600on lépsz kölzel topos vagy...
ha törpel max tekin akkor sztem akár nem csak majdnem...
kábé vagy 2perces élményt irtam le:D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 04:17.