![]() |
Quote:
1. az egyik a játék játék oldala.. ha már egyszer békében élnek egymás mellett miért harcolnának most? látja a nagyobb, hogy a kisebbnek nincs esélye, ezért nem üldözi el, hanem szépen elengedi.. 2. van, hogy csontra számolt ori, a harc miatt nem tudja átütni a támadott országot.. |
Quote:
2-re pedig: hat akkor igy jart. Mondjuk nem ertem, minek ezen vitatkozni, amikor le lett irva, hogy nincs a valtoztatasra lehetoseg. :) Amugy ismetlem, ha mar ket szovi ut vkit, legalabb annyi "elonye" legyen szerencsetlennek, hogy neha forditjak egymast a seregek. :) Oruljetek, hogy a tolikvarik nem akadnak ossze :D |
Quote:
|
én a másodikat sem támogatom, mert vagyok én mf, ismim is mf, meg van egy harmadik mf. Én lopom a harmadik mf-t, megpróbál sereggel védekezni, kijön rám, szólok havernak hogy üssök le(persze haverommal mntm van), és egy újabb mód jksz-re :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Szavaztam, és azért arra amire, mert az mnt az A és B közötti megnemtámadási egyezményt jelenti, A nem támadja B-t, és fordítva, ennek semmi köze nincs ahhoz a helyzethez, mikor C-t támadják egyszerre.
"2. van, hogy csontra számolt ori, a harc miatt nem tudja átütni a támadott országot.." Ezt sem tartom jogos kifogásnak, ha valaki ennyire neccesen számolja ki a beférési esélyeket, és mégis kitámad, akkor vállalja a következményket :) Semmiből nem áll, 60 pacival többet kiküldeni... belekalkulváva még ezt is. |
Quote:
|
Quote:
Vagy akkor ugy kene, hogy fakardokkal harcolnak, veszteseg nelkul, es amelyik erosebb, tovabbmegy, a masik visszafordul, veszteseg nelkul? :) Nem modellezni kell ezt... |
Quote:
Tök egyszerű, neked van egy mogyorófád, nekem meg egy barackfám, megállapodunk, hogy nem szedjük le egymás termését... a szembeszomszédunknak van egy diófája, és mindketten vágyunk arra a dióra... a szembeszomszéd közli, hogy azé a dió, aki előbb ér ide... na akkor mi van? Attól, hogy nem tépem le a mogyoródat, még elvihetem előled a diót :D |
All times are GMT +1. The time now is 20:04. |