Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
(Post 198788)
Ha 9 napra elutazol nyaralni a Te javaslatod szerint is kiesel. Lehet, hogy akkor nem ütöttek le de ha a körtávolságok is össze lesznek húzva és egy pörgősebb ütögetős játék lesz az aréna le fogják azt aki ennyi ideig rá se néz az országára. Ha a játék aktívvá tétele a cél akkor ne azt támogassuk, hogy 1 hétig be se kell lépni szerintem.
|
Értelek, de én nem csak a nyaralást említettem, az 5 nappal lehet, hogy rendszeresen kiesnék, nem csak nyaraláskor, de pl. Karácsonykor, Húsvétkor, Nemzeti Ünnepekkor, ami azt jelenti, hogy egész évben nem tudnék játszani. Persze nem lehet és nem is kell mindenkire tekintettel lenni, csak leírtam, hogy ezeket is végig kellene gondolni. .
Még egy példa, lehet túl egyszerű és nem is lehet így összehasonlítani, de. .
Arénában 5 nap távollét az 120 óra (8,3%) az 1440-ből.
Hétvégiben a 8,3% 4,7 órának felel meg az 56-ból.
A Hétvégi játék annak aki nyerni akar, nem az alvásról szól, de mennyien fejeznék be a Hétvégiket, ha 4,7 óra után kikerülnének?
És mennyien játszanának olyan feltételle, hogy tudják ha véletlenül elalszanak 5 órára, vagy el kell menniük, nemcsak hogy kiesnek, de még szankcionálják is.
Végezetül, a véleményem, hogy lehet 5 nap is a bentmaradási határ az Arénában, de semmiképpen se legyen szankció, ha valaki kikerül.