Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Aréna - távolságok összehúzása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3281)

Bobesz bá 12-12-2008 16:10

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 199165)
most csak azért nem ütik a frissen belépőket.. álljunk csak meg! nem ütik? :D

dehogyisnem.. ütik most is..

Nem hiszem, hogy ez válasz lenne a hozzá szólásomhoz! Van egy probléma, ami zavar embereket, és Ati is írt erről a problémáról más témában!
Tökéletes megoldás nincs rá, de ez egy ötlet, jó vagy nem arról kéne beszélni szerintem.

csabi 12-12-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 199188)
Nem hiszem, hogy ez válasz lenne a hozzá szólásomhoz! Van egy probléma, ami zavar embereket, és Ati is írt erről a problémáról más témában!
Tökéletes megoldás nincs rá, de ez egy ötlet, jó vagy nem arról kéne beszélni szerintem.

nah nézzük.. pl.: ha a távok összehúzódnak, akkor nem kell bontogatni és építgetni, ha 3-mal arébb lévő országra szeretnél kimenni, így a nemtörpék könnyebb helyzetbe kerülnek.. könyebb a szövetségben való játék.. bontással v fokozással nem lehet menekülni a kíséréstől..

Harcosok 12-12-2008 17:07

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 199189)
így a nemtörpék könnyebb helyzetbe kerülnek..

És pontosan miért is?:)

csabi 12-12-2008 17:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 199193)
És pontosan miért is?:)

mert nem kell annyi nyersanyagot felhasználni, ha nem kell bontogatni.

Bobesz bá 12-12-2008 17:24

csabi, nekem nem konkrétan a körtávok össze húzásával van gondom!
A következményeivel, erre tettem javaslatot, de ehez még nem nagyon szólt hozzá senki se!

csabi 12-12-2008 17:41

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 199195)
csabi, nekem nem konkrétan a körtávok össze húzásával van gondom!
A következményeivel, erre tettem javaslatot, de ehez még nem nagyon szólt hozzá senki se!

de, ha jól értem, akkor a problémád a friss belépők többsereges ütése a gond. erre írtam, h ez most is megy. de látod Te is, hiszen ott vagy arénában. Zee pedig a kevésbé drasztikus csökkentést hozta fel.

Zeeboy 12-12-2008 21:46

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 199165)
most csak azért nem ütik a frissen belépőket.. álljunk csak meg! nem ütik? :D

dehogyisnem.. ütik most is..

Hát azért az Aréna és a hétvégi játékbeli "frissen belépők ütése" között ég és föld a különbség!!!
A környékemről persze h fognak ütni. de lejjebb esek ahol már nem tudnak. Az élről viszont vagy 30-40 kör ha ütni akar. Azért 80 körös támadás elég kemény...:D

Bobesz bá 12-13-2008 03:36

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 199196)
de, ha jól értem, akkor a problémád a friss belépők többsereges ütése a gond. erre írtam, h ez most is megy. de látod Te is, hiszen ott vagy arénában. Zee pedig a kevésbé drasztikus csökkentést hozta fel.

Látom csabi nem akarsz megérteni :)
És ha a probléma most is megvan, akkor már nem kell vele csinálni semmit?
Arról beszéltem, hogyha a körtávok össze lesznek húzva, akkor a mostani helyzetet nézve az első helyezet nem fog azzal kínlódni hogy a harmadik helyezettet üsse 2 sereggel, hanem lemegy a legalsóig, akit be tud ütni 5 sereggel, a körtávja max 1el lesz több, és a 6-6 heki helyett 5*5 hektárrt fog szerezni.
Nem lesz rá tökéletes megoldás, de vagy a védelem kitolása a később jövőknél, vagy pedig a körtávok olyan össze húzása kéne, ahol a nagy pontszám különbség játékosoknak ne érje meg a frissen belépőket ütni! És kérdezem Atit is, hogy milyen lehetőséget lát ő a dologra????

vityu 12-13-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 199232)
Látom csabi nem akarsz megérteni :)
És ha a probléma most is megvan, akkor már nem kell vele csinálni semmit?
Arról beszéltem, hogyha a körtávok össze lesznek húzva, akkor a mostani helyzetet nézve az első helyezet nem fog azzal kínlódni hogy a harmadik helyezettet üsse 2 sereggel, hanem lemegy a legalsóig, akit be tud ütni 5 sereggel, a körtávja max 1el lesz több, és a 6-6 heki helyett 5*5 hektárrt fog szerezni.
Nem lesz rá tökéletes megoldás, de vagy a védelem kitolása a később jövőknél, vagy pedig a körtávok olyan össze húzása kéne, ahol a nagy pontszám különbség játékosoknak ne érje meg a frissen belépőket ütni! És kérdezem Atit is, hogy milyen lehetőséget lát ő a dologra????

Pontlistabeli helyezés alapján távolsági malusz??? Vagy nagyon hülyeség?
Persze még kis pontkülönbségnél itt is megérheti bontani, ütni, majd visszaépíteni, de szerintem az általad felvetett problémára megoldás lehetne!

Ati 12-14-2008 17:58

Van-e még bárkinek bármilyen last-minute észrevétele, vagy egyéb hozzáfűznivalója ehhez a témához?

All times are GMT +1. The time now is 16:12.